Dimi bende tam öyle dedim bak arkadaşlar yanlış anlıyorlar ya :) . Şu avatarınıda değiştir sinir bozuyor lan bayram arifesi.
Printable View
beyler sakin olun yaw :) iki aracada maaşallah gayet güzel gitmişler ancak swordun orjinal jant ve orjinal beyinle yürüyüşü kesinlikle daha tatminkardı bu halinden cooper ında maaşallahı var stock gördüğüm en iyi yürüyenlerden gerçek şu ki headers filtre egzozlu bir vtecle bu tarz sağlıklı yürüyen cooper lar yan yana gider bu hep bööle olmuştur :)
çok eğlenceli bir deneme olmuş ama yüklü cooper la denemeyi düşünmenizi hiç mi hiç tavsiye etmem benden sölemesi dua edin bu cooper kasnak egzost filtre bişi koymasın arabaya:D da böle denk zevkli denemeleriniz olsun biri alıp başını gidince işin zevki kalmıyor malesef...
auhahu mustafa:)
stage 3lu vtıları gormek ıstıyoruz:):):D
masallahh 2 aracada cekısmelı olmus
bu akşam var mı birşeyler?
2 aracında maşallahı var
maşallah ıkısınede guzel vıdeo olmuş
bı arkadas tartıya cıkmıs hb vti klıma stpene sökük halde set mette yok orj araba 1160 kılo cıkmıs.vteclerın cok hafif oldugu solenemz bence
her 2 araçda güzel gitti polemik yapmaya gerek yok, hasan vtec gecer dıe benı soluosan ben yasının dedıgını soluorum cunku stock cooper la 106gtı denemesıne sahıt oldum gtı 2 boyla onde gıdıodu yasın yazsın bunuda burda yazlenn:)
bi konuyada açıklık getirmek istiyorum ayarsız beyin aracı eksiye düşürüyor burda daha iyi bilen kişiler yazarlarsa sevinirim ayarsız beyni mod olarak yazmana gerek yoktu yanı hasan bız selımle konustuk ızah ettık yanı ok;)
valla acıkcası ben hıc vtı s denemesıne sahıt olmadım ama yasınde gtı varkern bana dedıgı kanka bız cok gorduk bız bıle gtı la stock cooperları gecıoruz sen herturlu gecersın dıodu yasın:D ama sımdı cooper alınca ısler degıstı dımı len yasın sen dgruları solersın sole bakam:)
demekki normali buymus o zaman sorun yok stock cooper s ve fıltre egsozlu headerslı vtec denkmiş;)
sizde up la geçmiştiniz bir cooper S baya hemde hatırlarsın mavi arada oluyor her marka modelde :) ..
stock S le FB 106 2 - 3. viteslerde önüme çıkıyordu 4 - 5 - 6 hele son hızlarda baya açıyordum stock S ;)
o gece FB ur 106 yı geçiyordu ama ben geçemedim stock cooper la UR 106 aynı gecede değişiklikler oluyor :)
FB de filtre egzoz headers vti lerle gideri var bilirsiniz ;) yani stock cooper S filtre egzoz headers vti eşdeğer gibidir benim düşüncem..
Videoda belli az çok denk gitmiş araçlar maşaallah sword usta ne zaman bırakıcak bu işleri şaşıyorum yaş geçti gidiyor :D ( dokundurmadan edemiyorum ustama :p )
not: bu bahsettiğim stock S BYE değildir :D