vuuuuuuu superr :D
nfs de onden çekiş arabayla drift yapılabiliyorsa normal karşılamak lazım boyle videoları nfs ile buyuyoruz nede olsa :D
Printable View
vuuuuuuu superr :D
nfs de onden çekiş arabayla drift yapılabiliyorsa normal karşılamak lazım boyle videoları nfs ile buyuyoruz nede olsa :D
Ya odeğilde Ankarada polis herkesin canını çıkarıyor bunları nasıl olmuşda atlamışlar :D Aralarından biri bu videoyu izlerse hazır çekilmiş kanıtlı cam gibi plakalarda belli video arkadan istediği cezayı yapıştırır ahahahahah :hehe: Her ne olursa olsun trafik azda olsa çokda olsa yapılan iş çok tehlikeli olduğu kadar hep bu camia nın ismini kötüleyecek karalayacak videolar olarak karşımıza çıkıyor. 2 gün sonra bunuda tv de yayınlarlarsa şaşmayın misal kesin böylede bir başlıkla sunarlar '' Ankara' da ken block hayranları ortalığı bir birine katdı'' Ondan sonra ayıkla pirincin taşını!!!
yazık ya :)
Iyyyy:Deli::Deli::Deli:
mal herıfler bı kısı gelıp bı cakıcaktı yanlamayı gorceklerdı. aksam gectım o yoldan yagmurda yapsalarda keske :D
patlıcak diye bekledim ama patlamadı drango bunlar ya
oooooooooooo nası yapıyo o hareketleri yaaaaaa... abooooooooo huazhuah :D
Alayı cahillik arabanın canını alıyor.Zarar veriyor,küfür yiyor, apaçi işte
arabamdan iğrendm bi an :P :))
DANKİ KONG bunlar yaa.. =)
Video'yu izlemedim ama yine Atatürk'ü kötüleyen bir grup zannettim. Öyle bir başlık atılmış ki. Sanki tek aptalca şeyler yapıp da eğlenen millet biziz. Bkz.Amerikanların alayı. Örn.Akıllı Tv'yi 5 dak. izlemeniz yeterli.
Gerizekalilar.....
1.19 a dikkat.(çık kanka geliyor a.q:D)
Allahım ne gunlere kaldık yaa..
bunları gordukce polıslere hak vermemek içten degil
cunku aynı kefeye konuyoruz..
Allah bilir kiralık aractır :)