K20 @ 42 psiSanırım turboyu patlatıyor sonunda
Bu da Skyline GTR 0-320kmh kadranı. Biri bana bu arabanın ferrariden daha hızlı olduğunu söylesinBöyle bir hızlanma yok;
K20 @ 42 psiSanırım turboyu patlatıyor sonunda
Bu da Skyline GTR 0-320kmh kadranı. Biri bana bu arabanın ferrariden daha hızlı olduğunu söylesinBöyle bir hızlanma yok;
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Sende yedin bunu utku öylemi 42 psi dan bahsediyorsun hilmiler 3mm conta ile 17 psi gördüler herhalde daha yukarısnı göremezler
Bora hayırdır turbomotoryat mı yapcennerden çıktı bu merak?
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Yok Batucum ya. İşlerin arasında kısa bir kaçamak bulup gezinirken gözüme takıldı. Dubaideyken GTR görmüştüm mavi birtane adamı otobanda kendi arabamla biraz gaza getirince kopup gitmişti ağzım açık kalmıştı oradan merak sardım alete.
Semih bundan hızlısı F16 ile yürür herhaldeAkselerasyon felaket. O arabanın içinde olup da o G kuvvetini tatmak gerek.
Hondanın 42 psi olayı da bana biraz ilginç geldiği için paylaşmak istedim.
Tolga bu gercekten stock motor ama kırılıo zaten ayrıca
32 psi GT4094 11 cr stock motor VP 130 ile 723 dynoda aldılar ama yola cık9ınca kırıldı motoru
saglıklı bir şekilde 600 whp ler yürüyebiliyor K20 stock lar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
GTR kalkışta oldukça kibar kaldırmış aynı benim speco yüzden 2. vitesten sonraki ivmelenmeyi dikkate almak lazım.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
gtr guzel hızlanmıs![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Semih bu makinaları yolda tutacak bir lastik türü tanıyormusun
O kadar gücü yere verirken adamlar ciddi sıkıntı çekiyorlar. Araba resmen her viteste sarıyor. Bildiğimiz slickler bunlara sökmez gibime geliyor. Bunlara başka tür slick lazım.
drag radialle mumkun ama muhtemel ilk videoda radial vardir soguk basmista olabilir . birde amerikadaki yol asfaltida cok cok tutan bir asfalt , hesap edin o asfallta ilk 4 sariyo![]()
buda ayri bi roll videosu
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)