Kucuk bir video cekelim dedik biladerle. yol musait olmadigi icin pek rahat basamadim ama guzel bir gunde hayabusa ve cbr la bir rooling videosu cekecegiz...
Kucuk bir video cekelim dedik biladerle. yol musait olmadigi icin pek rahat basamadim ama guzel bir gunde hayabusa ve cbr la bir rooling videosu cekecegiz...
ıuauhuahua çok iyi ya birini fena pert ediyomussunaklı çıkmıştır onun
madem türksün göster ürksün abi aehauha
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
valla burasi vietnam burda tek bir kural var oda hic bir kuralin olmamasiben alistim boyle artik milletint ters yonden gitmesine ondan baya bir dikkatli gitmeye calisiyor her an hersey olabiliyor burda
![]()
allah yardımcın olsunn kurallarıı olmuyan bır ulkede yasıyorsundıkkat etmek gerekır
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
aynen oyle bu daha gordugunuz birseyler degil ben nelere sahit oldum.ama insan ister istemez alisiyor bir kac kisi olsa belki zorluk cekersinizde herkez dengesiz oldugu icin bir ulkede kimse duzgun kullanmadigi icin herkese ayni tepkiyle yaklasiyorsunuz ( her an sinyalsiz donebilir gibisinden veya ters yonden kesin birisi gelir gibisinden )
araba yasak degil vietnamda ama yollar pek elvirisli olmadigi icin. bozuk ve dar. millet motorlari tercih ediyor hem ucuz ulasim hemde hizli
Hahaha ters yönden gelen elemana yazık olcaktı..
Şartlar biraz daha iyi olsa fena olmaz..Yollar kurallar vs.
Kazasız günlere
ses süper maşallahakrapovicle yoshimurayla alakası yok alt devirlerdede yırtıyor arata farklıymıs gercekten..
Motordan harika ses çıkıyor , bir de d&d exhaust denemenizi tavsiye ederim.Şarkı ve motorlular bana bir an silahlı kuvvetler geçiş törenlerini hatırlattı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)