Printable View
Alıntı: lordly_07 Nickli Üyeden Alıntı yaşın kaçtı senin eski günler derken ;) yasla ne alkası varı eskının:confused:
Alıntı: seyfi 07 Nickli Üyeden Alıntı yasla ne alkası varı eskının:confused: vtec kıng yetkın abın işte napcan hedarsta aldı. Kımse yakalıyamaz artık :):d:d:d
Alıntı: ERDİNÇ-VTİ07 Nickli Üyeden Alıntı vtec kıng yetkın abın işte napcan hedarsta aldı. Kımse yakalıyamaz artık :):d:d:d yapma ya ne zaman yarıscaz:confused::D 3 araba kalkalım abı olmazmı farklılık yaratalım:D
gercektende antalya eskı gunlere gerı donuyor.. allah bozmasın.. 4 ay sonra bende warım :D
Alıntı: dragon07 Nickli Üyeden Alıntı bidahakine büyük başları getirebilirsem getircem typer,s2000, and hüsorrossi :D asıl büyük kapışma bu hafta sonu olucak :hahaha: cupralar gelicek,antalyalogy forumu ayaga kaldırırp gelmezse üzülürüz inş gelir,200sx ler inş... kanka bu hafta sonu derken pazar günü mü cuma günümü ??
Alıntı: seyfi 07 Nickli Üyeden Alıntı srma ya o kadar ısı gucu bırakıp gelıyorum 2 kısı yarısıyo snra hurrrra kacıyoruz bu hafta bol rol ve drag olsun derım ben;):) olm kendin yarış sana madem kimse yarışmıyor diyorsun şöle ultra ciyerli VTI görelim kanka asfaltı iki ye bölmeni istiyorum... :D
videoları yine ben çekerim.cam car arayan varsa burdayım:)
:D Alıntı: onursoytam Nickli Üyeden Alıntı olm kendin yarış sana madem kimse yarışmıyor diyorsun şöle ultra ciyerli VTI görelim kanka asfaltı iki ye bölmeni istiyorum... :D her seyın zamanı var cıger babalar en son cıkar bılmıyomusun
Alıntı: seyfi 07 Nickli Üyeden Alıntı :D her seyın zamanı var cıger babalar en son cıkar bılmıyomusun sen baba değilsin sen ağa babasın kankx :)
Alıntı: onursoytam Nickli Üyeden Alıntı sen baba değilsin sen ağa babasın kankx :) orası oyleeee:D