dolu derken ne var 306da ???
Printable View
dolu derken ne var 306da ???
maşallah araçlara...
arkadslar FL 306nın sahıbı bnım.aracta fıltre,eksoz harıcı bıse yok.o eskı halnden bahseden arkadslar eksıklerını bılmedklerı ıcın bole konusuolar.ön lastıkler bıtıktı yenı lastik koyduk we yanak ölcusunu ufalttk,hava fıltresı ve fıltrenın yerı saglıklı dııldı fıltreyı we yerını degstrdk,bujılerı degstrdk ve başından berı aracta potansıyometre soketı yokmuş onu taktık we sonuc bu.fakat hala aracta yuksek ıhtmalle sensör sıkntısı war 5.vıtes bıtmıo bu sıkntı dıger vıteslerede yansıo olabılır.sıkntı gıderıldkten sonra tekrar denemeler yapıcaz ıns..
Maşallah her ikisinede
kankamın arabasına laf yok maşş. eksoz filtre ile bu kadar yürüyen 306 pek nadirdir hatta yok denecek kadar az..
Bende denemek istiyorum.. Chip filtre egzoz var bendede..
arkadaşlar ben um saxonın sahibiyim aracım chip tmg eksoz filtre 14.60 kısa var 306 gtı denemesin 306 2 viteste basarken biz 3 viteste bastık um saxo bilen çok iyi bilir yok saxo gitmemiş falan yazmışlar yok öyle bi tane eksantrik hariç yüklemeli ne saxo ne 106 geçtigini görmedim daha....! denemek isteyen buyursun cumartesi deneriz
maşallah 306 ii gitmiş
fth ile denerkendemi fth 2 de siz 3 te bastınız:beuj:
http://videos.streetfire.net/video/F...VTS_709332.htm
bence hep aynıyım seni sevdigimide biliyorsun ama iş rol olunca babamı bile tanımam arabana lafım yok öyle yürüyen bi 306gtı da yok ama teke tek ve saglıklı denedigimizde videoyodaki sonuç gibi olmayacagınada biliyorsun sende dimi canım arkadaşım