Oldu ama :D ahahaha
Tamam yaw sabredicez biraz daha coming soon dioruz di mi göki :p
Printable View
burak sana söylüyorum özellikle bir vtec o kadar yükleyipte saxo geçip övünüyorsanız ben başka bişey demiyorum gidin fb 505 yada ak yi geçin ondan sonra sevinin
o kadar yüklemeden kastın ne_?
vtec e maşaallah çok şarşırım rs biraz ağır kalmış. şöför farkı da var tabi ;)
zamanında biz fth ile denedik böyle bişey olmamıştı pistona kadar koymuşlar chip olan bi saxo geçmek marifet degil yani
chip , egzoz ,filtre ,timing ve kısa var demişsin.. ki saxonun kılosu vtece gore hafif..
fth marifetli maküne..
Zamanında denediniz bende sahitim o denemelere ve o zaman araç ayarsızdı..
+ kendi aracınızın satılık ilanına da koymuşsunuz ilk denemeyi.. Gecince sorun yok gecilince mi zorunuza gitti de böyle bir savunma yapıyorsunuz??
Ve fth şu an tam randımanlı bir şekilde yürüyor ilk denediğiniz de değil..
Ve siteden çevremden gördüğüm kadarıyla vtsler 106lar hatta 306lar da dahil hep vtec'leri rakip görür kendine sade pistonla da vtec yürümez silindir kapağınıda doldurmak lazım..!!
şu kesinki "fth" filitre egzos headers speclerinde iyi yürüyen bir vtec..
Vtec'in gitmesi gerektiği gibi gidiyor..
Saygılar ;)
sadece pistonla bısı olunmuyor dostum....Piston yanında yay sapka derecelı taktıktan sonra o zaman bısı olur...suankı mewcut yenı piston parcalar kayıp gucu gıdermıstır....anlıyacagın cok bısı deısmez sadece pıston takmakla...
Fth de birde kısa varmıs o etkileyebilir:D
ben teke tek denemek istiyorum bu araçlar ile.. ikiye iki değil yalnız..
deneyin bakalım ne olacak ;)
organizasyon lazımm bu akşam.. :D
burak nerdesin duy sesimi EH vtec getir bana roll çıkmam lazım :D
fb 5005 de akde benle 240a kadar yurusun soksunler kısalarını bak bakım sonra noluo kı bıde o kadar dolu halıyle ak lede denedım gormedın heralde:) sorun yok sen sınırlenmıssın bellı hanı bana sahıbınden de yazıodun ya ıstesem senıde gecerım ama ugrasmıorum pekı oleyse benı gec baskasının arabasını bosver, ayrıca senın speclerınde senı gecıcek arabamda var benım kendıme aıt 106gtı;) ıstersen denerız chıp fıltre egsoz:icon_tup:
zamanında deyıp adamı guldurme yaw daha 2 hafta once denedınız o zamanda pıston vardı ama senle deneme olmadı gaza bastık cektı sonrada sen cekmıssın sahıbınden coma ılanının vıdeo bolumen koymussun bu yaptıgın etık deıl herseyı bı kenara bırak banada yazmadınmı sen yaa vtece nasıl tutundugumu gostermek ıcın koydum ben tutunma felan goremedım kusura kalmada ben kullanınca ıs baya bı degıstı:icon_tup:
ne arabaymış bee yok böyle bişe. piston takıp araba yürüseydi şuan herkezin arabası yürürdü
biz fth nin nasıl yürüdügünü iyi biliyoruz standart bile kötü gidiyordu 4 sonuna kadar geçemedi bu bir ben orda pistonnuna kadar deddim bu 2 saadce piston demedim ok hatta yarım boy gerimdeydi burakta çok iyi biliyorsun vtec ciler hemen savunmaya geçsin bakalım ben hr zaman vtecleri severim standartta da 4 tem sonra saxo yada 106 alamaz onu biliyorum benim kızdıgım saxo gitmemiş vtec fena buna bozyldum vteclere geçilmek hiçte zoruma gitmez deneyecek saxo 106 varsa denesin gitip gitmediklerini görsün
denemek istiyoruum :D bu konuda 6. mesajım heralde...