videoyu koysana bakalm
Printable View
Yaw UP geliyo EH geliyo FTH geliyo gelen gelir davet açık.
Klavyeden roll olmasın bu konuda ;)
işte görürüz yakında 5 geçiyormuş bırakta geç oda 5 şin sonudur bence zaten 13.59 var 210 dan sonra gitmez o gazı bırakıyordur sen geçiyordur öyle şeyler geliyor başımıza
tamam arkadaşlar siz geçin geçeceğiniz yerde geçmek isteyen gelsin gidilecek yere
vtecR cım up306cım bosverın be abıcım :)
alper msn ye gelsene ador_1@hot...
Haklısın...
Herkes ayrı birşey söylüyor hanginize inanıcaz??? adam gibi söyleyin hangi araba hangisi bilelim...
Ortalığı falan kızıştırmıyorum. Video koydum araba bumu dedim koskoca adamlar biri o araba dedi diğeri değil dedi sorumuza cevap alamadık Araç sahipleri ile aramdaki ilişki seni ilgilendirmez. istediğimi söylerim.
Millet ve gerdek ilişkisine gelince say bakalım topic ta kaç tana saxocu arkadaşınız varmış??? herkes saxo peşinde herkes atar tutar peşinde ne diyeyim biri yalan olursun diyor diğeri deler geçerim diyor öteki ayırdık diyor. sahibinin dışında kaç kişi yorum yapıyor. fark yok yani eğer gerdek ve el makinasından bahsediyorsan...Bu akşam bir çok deneme oldu çokta keyifli bir geceydi. Arabanız iyi gider herkes burda alkışlamasını bilir merak etmeyin. Yeterki getirin arabayı deneyin sonrasında oturur sohbet edilir konuşulur. Boşu boşuna burda laf kalabalığına gerek yok.