:D :heyoo::heyoo::heyoo: maaşallah ///M power
Printable View
bravo inan iyi yurumusun , hic arayip sormuosun artik bozuluyorum bak :P
adam bariz vites kacırmıs gectık dıe video koymussunuz onun ıcın soledım yoksa bmw gecse banane evo gecse kımene tebrik ederim ozmaan allah kaza bela vermesin
maşallah maşallah
tm nin kafa çıkarmışken birden geriye düşmesi gerçekten vites kaçırmasından mı ?
M3LERIN GECTIGI vıdeolar cok az gorulur.D:D maşallah tekrardan:D:D
ben bu m3 kumburgazda seyretmişdim cupra larla bide o videoyu koysalardı seyretseydik keşke o gecede çok zevkliydi :D
m3 güzel yürümüş tebrikler sonuna kadar basılsa m3 geçebilir .yanlız burun çıkaran bir tm ye bir anda o kadar fark atamaz vites kaçırılma açıkca görülüyor.
tomy vitesi kaçırmış ama m3 durmamış m3 kendi kendine rolling yapmış tebrikler :D
burdan ne anlıyoruz m3 hata affetmiyo :)
ikisinede maşallah evo bi anda frenliyo sanki m3 ii gitmiş..
TMY vites atamamış sanki ..
M3 tebrikler ii yürümüş...
selam arkadaşlar,ben siyah tommi,nin sahibi; şu m3 ile olan rolling konusuna açıklık getiriym dedim arkadaşlar uyardıda forumda atıp tutuyolar diye neyse,videoda da göründüğü gibi vites kaçırdım yoksa kafa çıkardıktan sonra m3ün gelip geçmesi imkansızdır bu işten anlayanlar iyi bilir ve anlayan arkadaşlarda var yorumlarda sağolsunlar,ve ben vites kaçırdığım halde yürüdüm we yolda müsaitti ama arkadaş 4e attı we bıraktı çünkü yaklaştığımı anladı ama neyse problem yok daha taze çocuk bunlar görüp göreceği odur:) oda mutlu olsun...
Bencede tm vites kaçırmış böyle bir video koyulmamalı.Ayrıca 2 dk lık video da rolling 15 sn sürmüyor bile.