|
|
#1 | ||||
![]() |
Honda TypeR fn2 vs. Astra Coupe Turbo
arkadaşlar bu tür roll videolarından nefret ettiğim için daha önce forumlarda hic roll videosu koymamıştım. bu benim forumlarda koyduğum ilk videolarım olacak ![]() serdarın actığı 106-astra coupe turbo videosunun bizimle hicbir ilgisi yoktu fakat bu msj üzerine bize de cevap hakkı doğdu diye düşündüm ve bende bu videoları koydum. ii seyirler ![]() Pug 106 | MCS | Astra Coupe Turbo Rolling
http://videos.streetfire.net/video/H...tra_709859.htm __________________________________ always AT by AT Son Düzenleyen Almanci Tane-R; 06-10-2009 11:08. |
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
maşallah typere
![]() astra turbolar 2.0lt miydi ? __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
evet 2.0lt ve 190hp
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
burdaki coupe stock değil sanırım yazılım,eksoz vs 250hp si varmıdır ? oyleyse hiç yürüyememiş
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: type-R;vitara ;ix-35
|
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Polo GTİ
|
taner abi filitre sesi güzel gelmiş...
tüneli özledim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
ne zamanın vıdeosu bunlar? astrada bıldıgım kadarı ıle specler devamlı degısıoda ondan dedım..
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
106 ile denenen gun oldu o videodaki specler ile ayni
__________________________________ always AT by AT |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
FN2 Typer ı astra şu anda rahat geçio.
Videolarda rahat geçiyormuş gibi birşey göremedim ben __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
anladım, maşallah o zmn ama ustundekı parcaların hakkını veren bertone bole gıtmemeli..
bı yerlerde bı sorunmu cıktı acaba bılemıorum o gun, ızmırde fena gıtmıyordu cunkı..
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Valla sorun varmiydi yokmuydu bilemicem, vites kacti, erkenbasti, bozuktu, ayarsizdi bilemiyorum deneyelimdendi denendi buvideo gibi cok var bende
__________________________________ always AT by AT |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
aracta neler var bertonede?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
MaşAllah araçlara..Pek FN2 videosu izleyemiyoruz.Bence çok hakkı yeniyor bu aracın...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
erhan ko4 chıp fılan vardı galıba..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
orjinal turbosu zaten k04.. sadece chip varsa da yinede az gitmiş.. benzer bi denemeyi burda yapmıstık biz..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: EP3 TypeR
|
denenen 106 nın mod. ne vardı uzerinde
? |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
sewiyorum k20 yi bertonenin daha ii gitmesini beklerdim
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
ankaradaki videoyu koysanıza allah aşkına sonra honda düşmanı oluyoruz, astra çip ve egzoz ile şefkadirin ep3 ayarında gitmiyormuydu yanlışmı hatırlıyorum?? bu araba gitmiyorsa astra gitmiyormu demek?
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: EVO IX,LAND CRUİSER VX 80, FOCUS TDCİ
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:04 ::::

bı yerlerde bı sorunmu cıktı acaba bılemıorum o gun, ızmırde fena gıtmıyordu cunkı..