uvvvv bune olmuş böyle iyice hırçınlaşmış:D MAŞALLAH 2'sinede canavar gibi gidiyorlar.videoda ayrı güzel olmuş abi:icon_tup:
Printable View
uvvvv bune olmuş böyle iyice hırçınlaşmış:D MAŞALLAH 2'sinede canavar gibi gidiyorlar.videoda ayrı güzel olmuş abi:icon_tup:
masallah :) dyno sonucun yanlis bence senin, bu iste bi is var :D
cupraci gazdan cekmeden vites atmis, sen ne yaptin bu sefer?
Tarık ben beceremiyom daha biliyorsun öyle şeyler..Elimden geldiğince hızlı atmaya çalışıyorum sadece:D:D
2.yazlımla olan dyno da gelecek yarın bakalım...:p:p
maşaallah güzel denemeler Rc özellikle maşaallah kazasız belasız sıkıntısız..
böyle güzel tatlı tatlı denemeler tartışmasız vs tebrik ederim..
Dayı gelirken makineyi de getir uahhaahaha....:hahaha::hahaha:
Şimdi Hondacıların olmadığı konular böyle napalım diyecem herkez saldırcak..:puha:
Şaka arkadaşlar...Honda Power of Dreams...::bravo:
Çupracı arkadaşımla gün boyu telefonlaştık..Araca neler yapabileceğimiz kendi aramızda konuştuk..Onun da wrx-sti videoları gelirse şaşırmayın :cool::cool:
herhalde :P :D
jamda joker sayın cupra benı arıyomussunuz tanısalım kardesım
özgür abi sesimi duymuyorsun stock RC ile denemek istiyorum senin arkadaşlarından ayarlarsın bi tane olmaz mı ??
Yok benim stock RC ci arkadaşım hepsi kırık kafa modifiyeli.. :eek::eek:
iki aracada maşşallah çok güzel yürümüşler..rc çok başarılı ayrıca tebriklerr....
bu araba fr cupra mı bende çok merak ettim
valla nediyeyim gercekden böyle gidiyosa güzel istanbuldaki rc lerin cupralarla veya ep3 fn2 lerle denenmiş görüntüleri yokda ondan
Dostum uğraşan yok da ondan Türkiye de bir İstanbulda sitemize üye bir RC Leman cı Kıvanç (RCpower) var bir de ben..
Hele sizn orda ne kadar çok araç var deniyeceğiniz.Şanslısınız bizim burda çeşit az , onların da çoğu dragger zaten..