Feyrus ama yeterili fast değil:hehe: :hihih::D:D
Printable View
özgür abi hayırlı olsun..
Son sahneye dikkat olayında az kala 3ü bi arada oluyormuş :D adrenalin patlaması yaşanmış :D
tir sahnesi fena olmus...
Kocaman MaşAllah..
Maşallah be !!!
İlk denememizi yarım yamalakda olsa özgür abiyle yaptık...bugun bladerk imhotep mmustu ben sarıyerde oturduk herkez mazotunu aldı :D :D :D :D Ardından Bi sıkalım dedik video falan çekemedik ama :D ....hafif trafik vardı adam akıllı sıkamadık ama....Ben Böyle bir vtec açılış görmedim...sanki 3 tane Vtec araba var...üçüde aynı anda açıor böle bi böğürme böle bir kopma görmedim...arkadan biri tekme atıo sanki arabaya wuhahaha :D :D :D Ama iinanılmaz başarılı bir araç olmus....
msalalh acayıp gzl ses eraydan ztn boyle bırsey beklenırdı normal vıdeosu yoktur sanıırm :)
ne erayı cahiit kafanmı güzel...araba özgür abinin..benim sohc u aldıgım yüce insan :D
cahit ben senı tanıyomuyum ya geçendede benım arabaya kiralık dediydin :) msn eklesene erayyumsel@hotmail.com
adamdaki vtec sesi değil :D sanki boost geliyo :D
250 küsürle kesici spec :D
km yaptıkça dahada ciğerleniyo ilk zamanlarından eser yok..
tırıda iyi yakalamışım videoda her ne kadar yakın tehlikeli görünsede arada baya yer vardı sıkıntı yok yane :D
maaşallah maaşallah :D
maşallah allah kaza bela vermesin.. :D 2 araç tek şerit olasada güzel :D
eray bu yolun bide dönüşü vardı hatırlayabiliyomusun ? :hehe::hehe::hehe:
ben hayal mayal hatırlıyorum :D sen ?
Maşallah kardeşim nazar değmesin.
Rabbim nazarlardan saklasin kelim :D
cok iyi, dahada iyi olacak insallah, en iyisini hakediyorsun! ;)
oy oy sess fenalarda Maşallah abi güle güle kullan atmosferigin tadı her daim bi başka..
Maşallah Özgür,ses muhteşem:)