maşallah özgür ...
Printable View
maşallah özgür ...
BF plakan hayirli olsn abi.vtec acmaya farkli bi yorum gelmiş resmen :D
masallah en iyisi olur insallah :)
sahneye dikkat yazisi gelince eraydan yine bosluksuz yere bi makas bekledim de tutturamasam da yaklasmisim :D
maşallah kumburgazda yakından duyma şansımda oldu sesi bi ayrı :D
Eray bazen altındakinin motosiklet olduğunu zannettiğini düşünüyorum :hehe:
Özgürüm masallah :)
Eray hayvansın :D
Maşallah Özgür hayırlı olsun Allah bol bol vtec actırtsın kardeşim
oyy maşallah maşallahhhhhhhhhh sorunsuz vtec açmalar abicim.
Özgür o ne biçim vtec açış öyle 2 tane vtec selenodimi taktınız :D dedigin kadar varmış 10 numara olmuş 10 kazasız belasız kardeşim.....
özgür maşallah çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.
Maşallah Allah kazasız belasız kullandırmayı nasip etsin. Ses ve yürüyüş gerçektende harika olmuş.Sahneye dikkat yazısı çıkınca valla ne yalan söyleyim bi maksda ben beklerdim ama bu makasdan daha sağlam olmuş :D Tebrikler...
Maşallah abi o nasıl bi vtec açış :D
Allah kaza bela vermesin
herkese cok tesekkurler..buyuk emek ve sabır sonrası yuzumuz kara cıkmadı cok sukur.. emegi gecen herkese tesekkurler..:)
eray hayvansın olm:D
erayın arabada yavaşlamış galiba biraz :D
yavaş tabi moruk 17 ler var filtre yok egzos yok :D
bıtmıyor bu sıkıntılar:D
alıcan zaten o yolda deneme imkanısz gibi bişey 200 mt de bir ısık var:D
Abi sen hacıosman bitişindeki tünelde sıktın ya ordaki otobüs bekleyen 2 adamı gördünmü ???? :D
yok değil.. birkaç ayar ısımız daha var. ayrıca arac suanda 2500 km yaptı saglıklı yurumesı içim min 5k devirmesi lazım... sohctan biliyorum bayağı farketmıstı.
Allah kaza bela vermesin maşallah hayırlısı olsun diyeyim bende :)
Maşallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
ben gördüm alican
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1160791653384
erel , dogukan tesekkurler:)
Benim arabanın bu hali ile bi deneyebilrmiyiz kanka.
kanka suan denemiyorum eray cok ısrar etti cıktık.. hersey bıtsın sonra herkesle denerim
Olm arkadan basma mevzumuz var senle :) onu yapcaz. :)
Ben kaç boy yiyeceğim onu merak ediyorum kıyas yapıcam n/a iken böyle olacaktı turboda şöyle olur falan. Biliyorsun atmosferik yüklemeden turboya döndük.
17 jant 205 lastik orjinal filtre 51 lik komple ortalı egsoz 60 lık son suturucum var :) ama istersen 14 saçları takıp bujilerimi değiştirip yağ benzin filtremi değiştirip gelirim :)
senımı kırıcam len deneriz..:)
Hea bide orjinal header
bide kaç dönüyon sen