arkadan bakjınca egzozdan dolayı 1,6 zannettik arabayı :D
olm aklım cıktı manyakmısınız siz özgür tretuvarı yaladın valla :cool:bizde bi ara görünüyoruz mehşur olduk ;) polyester bagajı istediğin an yollarım istanbula sevgiler:heyoo:
Printable View
arkadan bakjınca egzozdan dolayı 1,6 zannettik arabayı :D
olm aklım cıktı manyakmısınız siz özgür tretuvarı yaladın valla :cool:bizde bi ara görünüyoruz mehşur olduk ;) polyester bagajı istediğin an yollarım istanbula sevgiler:heyoo:
oleyyy en güzell görüntü tırın yanından geçiş olmuşşş..Tebrikler action sahne..
özgürüm kelim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah kankam
sen sen ol alkoliklerle fazla dolaşma
mmuştu&ekeray
hhahahhahaaaa
Maşallah özgür kazasız belasız çok tatlı olmuş :)
Cok tesekkurler arkadaslar.
Mustafacim fiber Bagaj icin goruselim:)
masallah güzel gidiyor
şu tır sahnesinin aynısını biz göki ile yapmıştık :P ama hız yaklasık 220 filandı
Maşallah güle güle gazlamak nasip olsun :)
Tir sahnesi bi dahs olmaz isteyrek yapmadim. Eray gaz keser die dusundum ama arkadasin R i yok. Ben sevmiyorum makas kukas isini.
Tesekkurler:)
Masallah debriyajin sikintisi biraz belli oluyor vidyoda. Touring pek guzel gozukuyor onun da resimlerini paylasirsaniz sevinirim :)
Flim Gibi Nazar Değmesin Maşallah
maşallah abi güzel geliyor sesi..ALLAH KAZA BELA VERMESİN güle güle binmek nasip etsin..
iyi sığmışsınız yola :D
harika yaa o arabayı rodajda 650 km sür bi kere bile vtec açama korkudan sonra istanubula geldim bu araba neden böyle vtec açıyo soruları:( ben hiç açamamıştımkii
ben de merakla özgürün arabaya bindim vtec açtı önce 3 4 saniye konuşamadım şok sonraki sevincimi anlatamam kazasız belasız kardeşim dedikleri gibi öyle bi ses yok alicanla yürüyüşünüz ayrıca mükemmeldi köprüyü unutamıyorum :hahaha: kazasız belasız open vtecler kardeşim
not: istanbulun en kirli vtecini lütfen yıkatın :heyoo: :hahaha:
arabanın adı zaten zombie erkut :D
ne guzel vtec acıor ya fıltre ne :D
maşalah abi guzel oldu kazasız belasız:)