tesekkürler herkese kazasız belasız :)
aslan cekici pusuda :D
Printable View
tesekkürler herkese kazasız belasız :)
aslan cekici pusuda :D
cenk askerlik itibariyle yeni gördüm videoyu,,,ciddi yürümeye başlamış yaw ses desen tam racing :)maaşallah diyelim çok beğendim ben ,,,,, hayırlısıyla dönünce görüşmek üzere ................
Sağolasın kardesim hayırlı teskereler sana Görkem görüsücez tabi bol bol hayırlısıyla :)
Masallah fiesta kuzu gibi suzuluyor :p cenk egsoz sesini merak ediyorum :( bende alicam ama otto spec. dusunuyorum sen ne dersin? kesici sesi nasil silencer olmadan?
Kabahat fiestada değil ona o ECU'yu koyanda.
-Ver yakıtı...
-Vermemmm...
-Versene len araba benim değil mi kardeşim...
-Vermemmmm havayı kirletiyorsun......
-Len delirtme beni ver şu yakıtı....
-Vermemmm benim adım EEC5'se vermemm.. git kim veriyosa versinn...
o zaman güzel bi yazılımla düzelebilir
Tam olarak değil, iyi bir yazılım derken o ECU için beni baştan programla gibi bişey lazım. Çok ciddi cross-check yapabiliyor. Emme manifoldu bir deha örneği ama güç için değil torku alt devirde almak ve bunu dengeli dağıtmak için, gaz kelebeğinin deliğinden iki parmağını sokamazsın 40mm civarında olması lazım. Tamamen sarsmasın, hissettirmesin, az yaksın mantığıyla aile için dizayn edilmiş bir araba.
Canlandırmak için yada şöyle diyeyim zinciri kırıp ilerleyebilmek için iki seçenek var:
1. Karın yada sevgilinin babası benzincidir. Bu durumda çift weber. Ve bu karbüratörlere göre programlanmış ateşleme modülü.
2. Ateşleme bobininide yönetebilecek bir standalone ecu.
Bundan sonra adam oluyor ve önü açılıyor. ITB, yüksek dereceli cam vs...
@ onno: sağolasın,sese videodan bakarsın.. bu arada benim jantları istersen pm at satabilirim.
@kmince: yazdıklarının hepsini biliyorumda zamana ihtiyacım var tesekkürler.