bonus diyorum ...mükemmel diyorum ..
şekerim senfoniye hayran kaldım...
maşallah demeden geçemedim..
bonus diyorum ...mükemmel diyorum ..
şekerim senfoniye hayran kaldım...
maşallah demeden geçemedim..
vtı çok iyiymiş.videolar çok güzel.elinize ayağınıza sağlık
güsel olurdu aslında ama hava pek tekin değil ne zaman yağmur yağacağı belli olmuyorbende yeni ince setup'ımı denemek isterim ama gaza basmamak yok bak walla darılırım
allcar yazılım,komple 54 lük düz boru ve remus çift çıkış,kn kutu içi filtre pozitif olanlar,
negatif kısım 235/40/18 ler,stock jant/lastik kombinasyonu ile ancak olması gerektiği gibi yürüyor![]()
baskan akıllı ol sekerım vıdeolar orda herkes ızledı gecıldıysek gecıldık bıtık debrıyajla bıle yurudum herkesle bana yapmayın barıı benım fıtek olmasa kım gazlıyo kurban olun fıteyıme
Talih Başkan Sakaryada korkulması gereken varsa bizden korkacak.. Sen işini bilirsin..
New VTS, VTİ Killer.)))
Vts killer ölümcül deney çok yakında.....![]()
ılk sayfadakı vıdeolara dıkkat lutfen orda vtec ı gecen bı saxo gorursenız banada haber verın gazlıcam cunku onunla.serdar cok calısman lazım kardesım cok doldurman lazım arabanı benı gecmen ıcın saglıyken makına ses yok sorun cıkınca gectım sıkıntı yok makına bıtsın nerde nasıl ıstersen ole yururuz.
benım 306 gtı olsaydı bı mondeoyla denerdık nasıl gıdyomus gorurduk..weya cok denemek ısteyen warsa denerım ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)