|
|
#1 | |||
![]() |
Atmosferik motorların ulaştığı son nokta ...
![]() Reis in pistlere dönme olasılığı olduğu zamanlardaki test videosu ... 2 sene boyunca hiç sürüş yapmadığı F1 araçı ve pist te yakaladığı çizgi ise ap ayrı ... ( zaten felipe massa dan daha iyi zaman yapması ! işin ayrı bi yönü ... http://www.youtube.com/watch?v=ifKQoW3Cuzk __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Son Düzenleyen Eriador; 07-10-2009 03:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ahh yaa nasıl bir alettir şu
shumi de bi başka yurutuyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Aksam aksam hic iyi gelmedi...Cikip gazlayasim geldi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
aman dikkat et aynasızlar yakalamasın
burdada hiç acımaları yok ya ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Arada gazliyorum ama tirsa tirsa...Bi arkadasim radar dedektor almis...Washington DC - Baltimore yaparken 130mil cruise ile geliyorum diyor....Sart oldu almak
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
130 mil iyimiş bizim burda en fazla 70 gördm extra 5 e izin veriyorlar 75 mil hızla 5 şeritli en az 20 km dümdüz yolda ( miami ye giderken ) gidiyoruz direksiyon başında uyumamak için kendimi zor tutuyorum ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ben uzunca bir yan yoldan otobana cikarken 100mil gordugumu hatirliyorum.O anki sevinci anlatamam cocuklar gibi sen mesut mutlu
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
ne70 i ne gazlamasi
gelin buraya size illegal street race nasi olur gosterim Yekta anlatsin
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
geldk ne oldu 23 senede bi NY ye geldk onda da TR ye gideceğin tuttu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
aga ben napim
ne benim ne senin sucun
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
abi valla üzüldüm size TR nin gözünü seveyim çık E-5 e top speed
sıkıntısız