Hep yüklü araç videoları oluyor
tamamen stock 1.3 Multijet Linea
Hep yüklü araç videoları oluyor
tamamen stock 1.3 Multijet Linea
ya lineadaki motorla puntodaki motor farklımı acaba ?
1,3 grande punto kullandım fenaaa gidiyodu şuan sıfır km linea kullanıyorum 90 lık bildiğin eşşek hafif rampaları bile 2 ile çıkamıyorum
gene sölüorum benim 206 bunu delerdi bilader. Bi son km lerde beni geçerdin![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
suanda 2. linea şirketin verdigi bu. 2sinide ilk kmlerden beri hard rodaj sekilde kullandım ve ara hızlanma son surat dahil grandeden cok daha iyi durumda yolda denk geldiklerimolarak ama ilk baslarda motor acılana kadar essekti. birde bunlarda cok gerekliymiş gibi 1. viteste limitor var 1. viteste falan tam basınc vermiyor.
ali valla o segmentte bindiğim en iyi arabalardan biri grande puntodur ya ben o arabaya nasıl öyle alıştım anlamıyorum arkadaş![]()
aynen puntoyu bende çıkaramadım yoldanbide zır stock hani güzel bi yay falan olsa çok daha iyi olur
opelin kullandıgı 1.3 cdti motor ile aynı die biliyorum ama şanzıman oranları farklı anlaşılan 6. viteste 5000 deviri hiç göremedim opelde
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)