herkez hata yapar :Dkafam güzeldi ben boyadım :D çektim bantı boyadım :D
http://www.youtube.com/watch?v=QQBLCmKf3-M
Printable View
herkez hata yapar :Dkafam güzeldi ben boyadım :D çektim bantı boyadım :D
http://www.youtube.com/watch?v=QQBLCmKf3-M
terminatör gibi bu EKE yok edilemiyor her dönem başka kılıkla çıkıyor karşımıza erayın çok emeği var araçda şimdide çok güzel EKE nin hayranlarındanım ;)
korku filmi gibi neyseki fazla bi eksiği kalmadı artık
benden de bi eke hatırası olsun ozaman ...
Erayla tanışmıyoruz ozamanlar izmitte drag yapıyordum bakım siyah bi teneke starta geliyo :D
videoda resimleri görünen drag olma ihtimali büyük hatta :D
neyse
start finish e geldi bi baktım marşpiel yada tampon tam hatırlamıyorum bi taraftan bırakmış aşağı sarkmış dedim böle olmaz indi arabadan tuttuk beraberce koparttık attık kenara :D sonra verdim startını gazladı :D
Ama çok taktir etmiştim ozaman bu hıyarı dışı dökülüyo ama bu tırmalıyo şeklinde :D
Nerden bilirdim başımın belası olucak ogün bügün :D uheuhuhehuehu
bu sefer yollara kesin donuş yapıyor eke kırılmıcak :D
ahuahua kanka milletin hulku ironmeni var benimde terminatörüm :D
kanka problemleri olmasa satmaz o şekilde binerdi bu öküz :D
kanka inşallah diyorum başkada bişi demiyorum ;)
eray iyiki bu konuyu açmışsın eski videolar çok güzel eee şimdi EKE muştunun elinde emekliye ayrılmış diye bilirmiyiz :D
Çocuğa sattı bozuk arabayı adam uğraşıyor duruyor. :) Eray senin yüzünde 5 gün ban yedim artık kurtuluşun yok elimden.
eee mustu ekeye ecu tak diye diye en sonunda oda oldu bundan sonraki eke inşallah çok daha farklı olacak eray kardeşimde zamanının şartlarında kimsenin cesaret edemediğini yaptı buradan tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah c.c. artık sıkıntısız binmek nasip etsin inşallah.
amin kankalarım.
bu arada en başta bahsettiğim gibi stock internal üzerine kurulmuştu yapı.
hondalara göre pistonum ve kolum çok daha pahalı olduğu için bu şekilde kalmıştı aöa
piston alma kararını verdim :) şu şekilde biraz bineyim yazdan önce piston emme manifoldu gibi bir iki parça daha alacağım.
sulhı spec kırılamazsa aq parolası ile kısa zamanda pıston koyarsın kanka:D
yarın ben getireyim bari de bi 400 km normal gitsin araba :D :D abdestimi alır söför koltuğuna otururum :)