özgün iilker abi turbo yapıp rodaja geliyo istanbula yolda rodajı bitirip direk deneme yapmak istiyo zaten belirtti kendisi
Printable View
özgün iilker abi turbo yapıp rodaja geliyo istanbula yolda rodajı bitirip direk deneme yapmak istiyo zaten belirtti kendisi
okey sorun olucağını sanmıyorum turbo yapınca kardeşleri var ilk onlarla
denemek lazımdır :) m26 Msupra :)
ya abicim ilker abi zaten 10 numara bi insan.
RUF apayrı bi dünyaa yemin ederim sulhiyle hayata küstük görünce :D
ruf olayın sonu bide üflenirse çılgın bişey olacak
ya arkadaşlar yürümesınden ziyade arabanın kasası içi dışı ultra temızlıkte..
Swaptaki muhabbet acaipti ya içeri girdik selamunaleyküm , ilker direk hadi deniyozmu ? nerde tayparlarınız cupralarınız hadi deniyelim :D:D Dedik bir soluk alsaydık hani hemenmi yapcan :D Baktık mastar gibi yapmış birimize saplıcak hemen konuyu değiştirdik :) O duramadı yine "bu teçte denicek araba yokmu yaw"diyo :D
O arada bagaj açık usta nos tüpünün ucunu eğeliyo :hahaha:
Arada sulhi baya beğendi tabi ruf'u inceden sordu satarmıki bunuda alsam vs. dedim ilker arkadaşa arabayı soruyo satarmısın cevap çok net "o satılk değil":icon_tup:
ya ilker abi içeri girdi o girerken usta yazaneden tüpü çıkardı :D
tüp dediğim bildiğin sanayi tipi tüpü biraz kısaltmışlar :D bagaj açıldı eskisi söküldü yenisi takıldı :D
sökün nosu deneyin typerlarla
Noslu isterseniz
k20 Hulk hazır hilminin buyrun deneyelim
biz enkaya geldik...turbo zone aydın ın gc8 de aramızdaydı..pro shop hilmi usta nın 106yla denicektik..o ara kafamı arkaya cevırdım bi baktım rufla yanyana gelmişler...aramızda ruf u tanımayanlar vardı..600.cu metre civarı ruf 5 boy öndeydi...aydın geri dondu milletin morali bozuldu..bende aslına bakarsan sevindim cunku onlar arabayı tanımıyo nası tanımıyosa onuda anlamadım :) ruf un ztn yurudugu kacınılmaz...bizim açımızdan subarunun yuruyusu 10 numaraydı...ilker abiye tşşkrler..
video var mertcan yarın ilker abi nin telden sen halledersin o yapamadı
masallah masallah on numara beş yıldız
Valla görüntüsü de gidisi de cok güzel :)
Cepteki turbovtec videoları da iyiydi :D
Çok güzel maşallah, canlı canlı da görmüştüm swapcenterın önünde ama gidişini yeni görüyorum, süper :)
1.6 vti Turbo
1.7 vti Turbo
1.9 vti Turbo
lar ile Hulku kıyaslamayın arkadaşlar 2.0 makina 86 x 86 stroke büyük turbo biraz farklı oluyo bizde yaptıktan sonra anladık
ilker abinin araba ile tabikide denemek isterim ama ufak bir hesab yapıyorum 321 + 100 shot olsa 421 hp yani Hulku övmek için demiyorum ama sanki klasman farkı var cünkü hulk benle beraber 1250 kg
ruf da ilker abi ile beraber 1500 kg olsun arada 200 hp fark var bide
hilmi alakası yok hulkla denemek için turbo yapıp gelirim dedi ztn. nosla olcak iş değil o :)
yok şimdi 100 shot ı var ama 200 shot ı da var ilker abinin 200 hp fark bi anda 100 hp ye dusuyo...ama yinede hulk un geçeceği aşikar kanımca
bence yok oyle yok boyle demek yanlıs olur en mantıklısı deneyıp yorum yapmak
Hilmi nin dedigi gibi 1.6
1.7
1.9 turbo ile k20 turbonun alaksı ılgısı yok...
:)
Ben ilk 88de görmüştüm aracı daha kafamı kaldırıp gördüğüm anda şok olmuştum e30 lara olan sevgimi saygımı iyice artıran bir makine Ruf. Gidişi o temizliği ve duruşu gerçektende inanılmaz. Heleki turbolanırsa sonucu kesinlikle canlı canlı görmek isterdim :rolleyes:
ya hilmi bunlar gaz veriyo sana nosda bassak geçemez ruf ama turbo olunca bi denerık olmamı :heyoo:
mertcan ın dediği kadar varmış sesi de fenaa