hahaahahahhaaahah
Printable View
hahaahahahhaaahah
sökün nosu deneyin :)
Noslu isterseniz :)
k20 Hulk hazır hilminin buyrun deneyelim
özgün iilker abi turbo yapıp rodaja geliyo istanbula yolda rodajı bitirip direk deneme yapmak istiyo zaten belirtti kendisi
okey sorun olucağını sanmıyorum turbo yapınca kardeşleri var ilk onlarla
denemek lazımdır :) m26 Msupra :)
ya abicim ilker abi zaten 10 numara bi insan.
RUF apayrı bi dünyaa yemin ederim sulhiyle hayata küstük görünce :D
ruf olayın sonu bide üflenirse çılgın bişey olacak
ya arkadaşlar yürümesınden ziyade arabanın kasası içi dışı ultra temızlıkte..
Swaptaki muhabbet acaipti ya içeri girdik selamunaleyküm , ilker direk hadi deniyozmu ? nerde tayparlarınız cupralarınız hadi deniyelim :D:D Dedik bir soluk alsaydık hani hemenmi yapcan :D Baktık mastar gibi yapmış birimize saplıcak hemen konuyu değiştirdik :) O duramadı yine "bu teçte denicek araba yokmu yaw"diyo :D
O arada bagaj açık usta nos tüpünün ucunu eğeliyo :hahaha:
Arada sulhi baya beğendi tabi ruf'u inceden sordu satarmıki bunuda alsam vs. dedim ilker arkadaşa arabayı soruyo satarmısın cevap çok net "o satılk değil":icon_tup:
ya ilker abi içeri girdi o girerken usta yazaneden tüpü çıkardı :D
tüp dediğim bildiğin sanayi tipi tüpü biraz kısaltmışlar :D bagaj açıldı eskisi söküldü yenisi takıldı :D
sökün nosu deneyin typerlarla
Noslu isterseniz
k20 Hulk hazır hilminin buyrun deneyelim
biz enkaya geldik...turbo zone aydın ın gc8 de aramızdaydı..pro shop hilmi usta nın 106yla denicektik..o ara kafamı arkaya cevırdım bi baktım rufla yanyana gelmişler...aramızda ruf u tanımayanlar vardı..600.cu metre civarı ruf 5 boy öndeydi...aydın geri dondu milletin morali bozuldu..bende aslına bakarsan sevindim cunku onlar arabayı tanımıyo nası tanımıyosa onuda anlamadım :) ruf un ztn yurudugu kacınılmaz...bizim açımızdan subarunun yuruyusu 10 numaraydı...ilker abiye tşşkrler..