2 aracada massallah kazasız belasız. trafık cok yogunmus 2 aracta tam perf yuruyememıs saglık olsun bu tarz arac sahıplerını gosterdıklerı cesaretten oturu tebrık ederım..
Printable View
2 aracada massallah kazasız belasız. trafık cok yogunmus 2 aracta tam perf yuruyememıs saglık olsun bu tarz arac sahıplerını gosterdıklerı cesaretten oturu tebrık ederım..
kibar ama gegegegegegegegeel buyur abi bas yapıo sonada HAHAHAHAHA
Yasin KArdeşim Hasana SLM :)
41 kere masallah o sekılde yanında gıttıgını gormek cok gurur verıcı :)
Masallah 2 aracada gercekten yaa bu arada gunduz videosu olmasi ayri bir guzel,basa bas olmasi ayri bi guzel stock internal olmasi ayri bi guzel :D guzel oglu guzel:)
Ps:
ilk videoda o kangumudur nedir nabio ole dicektim hilminin koydugu videodan cozdum olayi:D haah
Arkadaşlar öle bir iddialı deneme degil yani Halil bana özel mesaj attı denermiyiz diye bende hayhay dedim 2 saat içinde gelişen bir olay
ben keyif almaya gittim valla çok da eglendim az kalsın deniyemicektik sagolsun volkan abi aradan bir tane cırt cıkartıverdi de şase yapan kabloyu cırtladık ve gazladık
Youtube link i koyabilir misiniz yuklediyseniz. Masallah araclara eminim cok guzel ve zevkli bir deneme olmustur
Güzel deneme olmuş, araçlara maşallah :) Ankara'nın yollarının gözünü seveyim...
Masallah iki aracada , gündüz videosuda bi baska oluyor :D
iki araçta çok güzel nazar değmesin masvette gazı bıraktığında neden duman atıyor.
çok zevkli geçmiş maşallah..
ıkı aracada masallah ama sonuc tam olarak ne oluyor ??
240 gibi masvette öne geçiyor 1 boy
emeğinize sağlık böyle araçları görmek sevindiriyo ben dahil bu işten zevk alan herkesi. Bi yerden sonra geçti geçildinin çok önemi yok bence
hulka maşallah süper gideri var stock motora hll olsun valla hll lsun brolaR...
masvette turbo s2000lerle yada 1.9 turbo civilerle nasıl olur acaba :?
uzunda maserati alır gibi ama denk yürümüşler maşallah araçlara....
masvette gibi bir canavarla stock internal turbo k20 nin böyle gidebilmesi hayret iki aracada maaşallah..