Motor 321lik motor galiba. roll'de ok gibi fırlıyor. kpro'lu ctr ile 3ten sonra yavaş yavaş felan açacağını sanmıyorum, üçüncü kornadan sonra bariz bir şekilde e30 gidecektir.
Printable View
Motor 321lik motor galiba. roll'de ok gibi fırlıyor. kpro'lu ctr ile 3ten sonra yavaş yavaş felan açacağını sanmıyorum, üçüncü kornadan sonra bariz bir şekilde e30 gidecektir.
insan isi degil bu araba ..
masallah on numara kazasız belasız gıdısı cok cok guzel ama aracın kendısı daha guzel:D
dun bahse konu olan gc8 videosuda burdaymış:)....ben 5 boy demiştim yanlış ta görmemişim...ayrıca oraya 0-400 yazan kım çok merak ettim o arkadaşı yarışı nasıl izlemiş.... ..yarış 2.vitesde 3 korna roll le başladı biraz geriden basıldı ki insanlar izlesin keyif alsın diye nihayetindede öyle oldu...
yazan arkadaşın hayal gücüne bende şaşırdım :D
Arkadaşlar yanlışta anlasılmasın Videolardaki denemelerde Ruf da 100 veya 150 Shoot Nos var bunuda dip not eklemek gerekli.Nos un bukadar zevkli olabilecegini bu arabada ögrendim ben :)
deyim yerindeyse köpek gibi gidiyor !! maşallah :D :D :D
masallah cok gusel gidio
masallah mükemmel :)
maşallah çok güzel olmuş araç..
masallah cok temız pırıl pırıl.
turboyla pek gaddar olcak :)
maşallah telefondaki videoları izledikten sonra nasıl gittiğini daha iyi anladım :)
ellime saglık gene güzel araba yapmşım ama arkası var turbooo
adam manyak gözünden belli
sanki arabayı mancınıkla fırlatıyolar :D maşallah süper :)