ben sana sölim ne kadar fark eder atmosferik arabada
m5 deki söför haric yolcular iner typar ayarlanır gene bir kişi,= fark aynı
Printable View
kocamman bir kasa ile yanlamanın duygusunu bir kerede olsa tadın derim :D çok farklı bir dünya m5 yaw
Arkadaşlar konu sakata gidiyor. Bu konunun başlangıcından beri hem kadir abi hem de armağan (abi) iddasız bir şekilde konuştular. Olay sadece daha önce açılan bir konuya ışık tutmaktı. Bence ve bir çok kişi tarafından tutulduğu açık. O yüzden bence daha arabalar hakkında yorum yapmaya gerek yok.. Kırıcı olmaya başlayacak gibi geliyor.
M5 valla herkezin binmesi gereken bi araba gerçekten. :) Ama Armagan abinin araçı çok temiz bi araç bi halısaha cıkışı bakmış arabasına tertemiz.
m5 deki 3 kisiyi cikar fark bundan da fazla , ayarli haline say , yine ayni fark cikar bilemedin 1 2 boy daha kapasin . kapatinca nolcak orasida ayri bi olay ama zaten hiz arttikca acilacak bu fark yine . m5 deki top end kac aracta var ?
bu videonun ozu su hala anlamadi kimse
" n/a typer ile m5 gecilmez " gectim derseniz hava durdum sahitlerim var diyen adamin videosuna doner. :D
tebrikler armağan yannız övgü gülüşler olmamış türk filmindeki karakterler gibi :D:D
ayrica burda kimse ne kadir abi ye ne armagana nede araclarina bisi demiyo . bu videonun cikis sebebini forum utakip edenler zaten biliyorlar. typer limitte olsa gidecegi bundan 5 boy fazla olur oda sonuca etki etmez .
bilmeyenler için yardımcı olayım :D
http://www.youtube.com/watch?v=VWhXZaQfXF4
TypeR kprolu olsun, en dolusu olsun M5 tek kisi olsun yine bu sonuc olur ;)
gecer dıyen olmadı yanı ben demedım:D sadece 4e 1 180 200e kdr tutunması lazımdı.1e 1de typer ayarlıda olsa bundan az bı fark olmaz. bı vıdeoda m5ın kadran gzukuyor dıkkatlı bakarsak m5 4 kısı ıle yawas yurumus asında cok daha hızı oldugu asıkar. burdan cıkan sonucta su kadır abının ctr brız bı sekılde hızlanıcak ama bu m5ı gecmeye yetmıcek ama 4e 1 de baya uzun bı sure tutuncak ben ole dusunuorum dogru veya yanlıs benım dusuncem ;)
bu konuda orçun eksik kulağını çınlatsakmı napsak
masallah ıkı aracada m5 güle oynaya
eke o videoyu nerden buldun la :D:D:D:D:D:D:D:D
aslfgsdkjgşashadfigklşasdhniasdşhkljadfhalidkşfgha dfhka
m5 le type r videosu görülmüstür artık...
neyle neyi karsılastırmak gerektigini herkez anlar umarım:icon_tup:
heee bu type r gitmiyo diyen varsa kadir abiyle bi denemesini rüca ederim :)
iki aracada maşşallah diyelim
yavuz abi her zamanki usubu ile en mütevazi şekilde söylemiş ...
diyecek birşey yok . M5 nere type r nere komik olmamak lazım açıkcası ...
2 araç ada maşallah .type r le m5 karşısına çıkmak yürek ister ... m5 i olupta hakkını vererek bakım yapmakta güç ister hele hele uçuk bi camaro turbo projesi varken :)
video yu çeken herkese tşk ler.
Iki araca da masallah. Deneme dedigin boyle olmali iste, sidik yaristirir gibi teneke yigini yuzunden insanlarla bozusmanin haceti yok.
dip: e39 M5 e46 M3'ten hizli. 2. vites bitmeden gecmeye basliyor M3'u sonrasi memleket boy.
Benim egzoz alev vidyosu nerde? Guzeldi gece ;)
....................
masallah iki aracada, keyifli bir deneme olmus :D
evet type r sahıplerı artık haddınızı bılırsınız yanı bu vıdeodan sonra.akıllı olun adam olun:D
neye buluaştıgınızı ıyı bılın ona göre:D allahım yarabbım :D
Ya o değilde KAdir abi çok merak ettiğim bir konu. Bu videoyu Yüreğirle koymayacağız demiştik kim koymuştu bu videoyu. Sonra beni çekemeyen edemeyen birileri abuk sabuk konuşmuştu da o yüzden sordum. Silinmesini istedim silmediler. Daha fazlada uğraşamadım. Aydınlatırsan sevinirim :)
kadir role ayarsız çıkılırmı.yinede maşallah.bende deniyecektik m5 le nasip olmadı:)
kadir abinin kpro ayarsız normal sonuç, ayarlı olsa bile bu kadar fark olmaz ama gene m5 geçer
merak ediyorum sadece camı çervesi çamurluğu sökülmüş çöpe dönmüş arabalarla m5 denemesi nasıl olur. çünkü o araçlarda modifiyeli sınıfa giriyormuş veya sahipleri öyle sanıyor :))
sağlıklı araçlarla denememizde m5-e46 m3 manuel;sıfırdan basınca 3.vites bitmeden geçemiyor 250 km ye kadar da yaklaşık 3 boy civarı fark oluyor.