sti alcam huzur spek ;)
Printable View
test edip onlaydık diyosun :D:D e30cuyuz gururluyuz noscuyuz anasını satim :D
ahuuha benzetme iyidi :D
e ama sen de zevk alıyon partnerin daha zevk alıyo iyi işte :D
daha uzun = daha iyi si.... anladın sen onu :hahaha:
tamam ezdin şef e30 yapıp gelip sana saplayıp döncem sakın satayım deme typer ı :D
bakıcaz abi bunu yaz biyere sana saplayıp videosunu cümlealeme yayınlamazsam adam değilim. :)
umutum hosgeldın gardasss..ıstersen bı m5 geceyım ben:D kadır abı sanayıde bı bozuk m5 bulda vıdeo yapalım:D
kesik çayırı ankaraya gelip biçicem abi mrk etme :D :)
izmir şubesi mz3 :D kargon onda gidip ALABİLİRSİN :D:D:D::D
Ya o bişey değilde kardeşim Başarda nos posta yok galiba o nası gitmedir hepimizi kabala alıp götürmüş :D
yazmiyim dedimde ümiti az çok bilenler var abi konuşturma benı :) ona dul giren kız çıkıyo. 343m3 sok 240 çıksın
yat zıbar iğne seni :D duymiyim m5 geçtiğini :D
Videoyu ekleyen Armağan ,geçilen araba benim mesajın çoğu Eray'ın :D Umut' ise bu başlıkla meraba deyip 10 mesajınıda bu başlığa atmış :D
Bi ae86 muhabbeti yokmu bu erayın dikkati dağılsın biraz :hahaha:
EKEray 39
chiefkadir 35
Armageddon 18
edo typer 14
umutsun 10
M_PROJECT 9
ben daha yazardımda admin ler taraf tutuyor :)
neyse iyi geceler geç oldu yatalım bari
Sen kendini tanıtsan prb. olmaz..
Biz forumda atışırız ederiz ama birbirimizi normal hayatta tanırız muhabbetimiz vardır..
Eray istanbula gittiğimde mutlaka görüştüğüm biridir keza o da ank.geldimi direk arar.. Sen'de tanışma başığı açıp kim olduğundan bahsedip konuya tatlı bir şekilde girsen sorun etmezdi kimse ;)
ya bi yemek yemeye gittim bissuru sey yazilmis :D bi okim :D
Gece gece uyku tutmadı galiba 7 sayfa yazı yazımışsınız helal olsun :D
kadir abi bak sen ne güzel her şeyim yapılı olsada ben m5 gecemezdim diyon ya bizim burdaki şaşkın typercılara ne dicez adamlar aldı başını gidiyo gerci ilker abi izmire uğradığından beri m makinalarla kıayaslama olmuyo typerlara ekol sözünü söledi gitti hahahaha :D don lastiği spec ..
bu bmw ciler kendilerine hangi arabayı rakip görüyorlar acaba? carrera 4s falan onlarla bi deneyin bakalım.. buldunuz 2 lt gariban arabayı :D klasmanınızdaki arabaları geçemeyince rakip olarak geriye CTR kalıyor... :) acı ama gerçek :D
şefim sen bizim oralardan gecerdin eskiden? taşındımı sizin iş yeri? beyaz gsi vardı o zamanlarda simdi yine beyaz ama tıpır. marka değişir renk değişmez misali :)