Volkan beye tebrikler.
Harika hızlanıyor.
Printable View
Volkan beye tebrikler.
Harika hızlanıyor.
A3 için geldiğimde tanışmıştık seninle o gün sesini duymuştum ama yürürken görmek kısmet olmamıştı tebrik ediyorum DBN falan pek anlamam ama güzel bir derece başarıların devamı olur inşallah
bana maşallah demek düşer bunu en yakın zamanda cengiz abiye ileticem:D
daha iyi süreler yapmanız dileğiyle
gtr bıraz erken basıyor gıbı ama guzel deneme olmuş.. maşallah..
iki aracada maşallah gtr erken basmasına rağmen maserati harika hızlanıyor
bende ozaman anti parantez de ekleme yapayım
HULK da GTR la denedigi zaman ki gibi degildir yani Hulk gtr ı şu kadar geciodu masvette gtr ı bukadar gecti gibi bir denklem yapmak da sacma olur
masallah guzel denemeler olmus
bu ve bu gibi arabaların tr de olması ve bu tatlı rekabetle gelen dünya rekorunu kırma hedefleri çok güzel. herkesin şansı bol olsun.
edit: valla o yollarda hem kendinizi hemde başkalarını tehlikeye atmayın derim . Ankara nın gözünü seveyim. Keşke bir tarih belirleyip buraya gelseniz.
maşallah gerçekten çok iyi yuruyorlar ;)
cok iyi sureler, tebrik ederim bence daha yolu cok, o kadar litre, o kadar silindir cok daha iyi seyler bekliyorum ben.
metreküp abim çok iyi bence
türkiyenin en hızlı aracı ile yarışmak ayrı bir zevkti.
arabanın maşallahı war çok iyi yürüyor.
işin kötü tarafı genelde araçlar bana gelince şahlanıyor en iyi performanslarını gösteriyorlar:) 4sn. ne demek 5 kurtarılabilir ama 4sn. çok abartı oldu.
allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. ,
nice böyle araclara piyasa hareketlensin:)
Her iki aracada maşallah
güzel deneme olmuş 4 gün önceki masvette değil o araç ayrıca o hızlarda basarken önünüze biri çıkınca kimse lütfen diye konuşmaz konuyu çarpıtıp tozutmayın foose bile tv de konuşurken bipppleniyor.:) halil kendini biple çocuğum 7 yaşından küçük biri izleyebilir:D
maaşallah fenaymış
Maseratinin gücü ne civarda.
maşallah masvetteye...