imamçeşme cad gonca sokak no 10 seyrantepe 4.levent istanbul kardeşim her zaman beklerim Mustafa MUŞTU
Printable View
Anlaşıldı merkez en kısa zmanda inşallah;)
Birederim ben dün söyledim suat ustanın yanındaydım akşam böyle bir video var dedim ,benim alakam olmayan bir araç ile beni nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz diyor ? O videoyu yükleyen arkadaşa söylüyor başkasına değil ben roll gecesi ordamıydım diyor araç benim elimdenmi çıkmış o gece diyor ? Ben dün yorum yaptım akşamda suat la görüştüm kendisi forum sitelerinden pek anlamadıgı için yazmamı rica etti .Bunda bir sıkıntı varsa sen söyle .
crm nın veya SUAT ustanın bu konuyla yakından veya uzaktan alakası yok arkadaslar arac benım 6 aydır bende. haksız yere o insanların yanlış tanınmasını istemem, gerçi CRM SUAT USTA EYÜP USTA'YI BILEN ZATEN BILIYOR...
yaw ceco sen foruma girdiğinden beri tef gibi geziyorsun ortalıkta..
madem crm den rahatsızlık duydun neden bastan soylemıyorsun.. araban bozuksa neden denıyorsun?
bitir arabanı oyle dene... tabi geçersem cepte olsun geçilirsem arabam sorunlu , sırf bu yuzden rolllere gitmez oldum bıktım bu yan çizme muhabbetlerinden..
tunayın imzası vardı cok hoşuma gitmişti.. debriyajım bitik , ben 2 kişiyim sen teksın , filtrem tıkalıydı, bakımsız arabam , elektriksel sorunum vardı , ayarım yok yan yattım çamura battım... hep aynı muhabbetler. deneme kardesım neden deniyosun..?
bizde biliyoruz arabamızla her aksam sagda solda sıkmayı her cagırana gitmeyi , eksiklerim bitti anda cıkıcam denk gelirsek mazeretin olmazsa deneriz.
bak 17 cı sayfaya geldık sımdıye kadar sadece gokıyı tebrık etmıstım dımı acmadım agzımı gokıyede soledım c.tesı tekrar deneyelım dıye ozelden donmedı bana! oyuzden burda soleme geregı duydum. yoksa soyledıgınde sonuna kadar haklısın madem sıkıntılı nıye denıyosun.
moderatorlerden rica edersenız baslıgı değiştirir..
aynen en mantıklısı o...
ozman şoyle bişey yapalım ben vıdeoyu koyan arkadastan özür dileyeyım kusura bakmasın... konudakı servıce baslıkları değiştirilsin lütfen...