belli bir yerde bırakmış gibi bana ole geldi o kadar ızdıraba dayanamamış gibi :)
Printable View
belli bir yerde bırakmış gibi bana ole geldi o kadar ızdıraba dayanamamış gibi :)
Aynen aynen goki geciyor problem yok ama su fotonun oldugu anda birakiyor eleman ..:D Sen zaten anca birakan elemanlari gecersin haha :)
maşallah araçlara :)
arada sarı bi clio 182 gördüm.. forumdan mı o? :)
Masallah zaadee :) Tebrikler göki abi baya fark olmus :)
Demek ki her kilo veren aynı gitmiyormus :D
Bende ilk 100 kg hafif diye gorunce diger aracı dedim kesin bu sefer oldu :D:D
videoyu izleyemeyenleerdenim ama daha önce anketi oldugunda oyumu doğru yere kullananlardanım sonuc memnun edici :) maşallah göki
biz daha up geçemediniz dediğimizde tepki çektik zadenin geçmemesine imkan yoktu zaten :)
Maşaallah araçlara kazasız belasız..
Maşallahh Araçlara mantaR ZaDe güzel yürümüş kazasız belasız sürüşler :)
436346363 kere kesıcıye gırmene rahmen super ZD :)
göki maşallah
gökinin kendisine söyledim benim favorim ak idi ama olmadı.her 2 aracada maşallah
2 aracada maşallah güzel ve centilmence bi mücadele olmuş.göki tebrikler iii yürmüşsün:)
ZaDe okunmuş sanki, ne gidiyo öyle :D
iki araca da maşallah
bendeki görüntüler fena ahahaha izmitte tünelde pedal tokatladım hyatımda 2. defa aheuheau mg3 gibi saydırdım :D
bir ara göki yanımızdan feci geçti kamera ile video çekiyoruz die.. tabii bizim salih kamerayı bırakmış çubuk kraker yio:D deri koltuklar kol dayama filan biz baya rahattık dj tiesto da açık o görüntüyü yakalasaydık göki 50tl ye alırdı bizden heralde feci geçti çünkü...
göki tebrık ederım hacı aracının maasallahı war...