ZD üzmüş kardeşini :p:p ama BOS un intercooler ve filtre takıldıktan sonra deneme olmamış maalesef..:)
denense de sonuç değişmezdi.çünkü çok fark vardı ve daha 5 e bile atmamıştık ,bence bir sorun var.ertesi gün parçalar takıldıktan sonra deneseydik keşke bekledim ama arayan olmadı.
23-10-2009, 23:40
Antalyalogy
Alıntı:
TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı
denense de sonuç değişmezdi.çünkü çok fark vardı ve daha 5 e bile atmamıştık ,bence bir sorun var.ertesi gün parçalar takıldıktan sonra deneseydik keşke bekledim ama arayan olmadı.
Ertesi gün baskı balatayı yemiş..Kaçıra kaçıra Antalşya ya gelmiş ordan da doğru servise:(
Denense geçerdi babında demedim fark olucakmıydı onu görürdünüz en azından;)
Yazılım uptade olucakmış...
24-10-2009, 08:00
onursoytam
Alıntı:
Alıntı:
Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı
Ertesi gün baskı balatayı yemiş..Kaçıra kaçıra Antalşya ya gelmiş ordan da doğru servise:(
Denense geçerdi babında demedim fark olucakmıydı onu görürdünüz en azından;)
Yazılım uptade olucakmış...
o zaman fırsat bu fırsat ken bende deniyeyim :) bi umut belki geçerim :D
25-10-2009, 18:44
dragon07
Alıntı: