biz görüşemedik ki mertcanla :)
hem kadir abi sen mertcana söyle dedin de ben mi söylemedim cok ayip :D
Printable View
biz görüşemedik ki mertcanla :)
hem kadir abi sen mertcana söyle dedin de ben mi söylemedim cok ayip :D
Bu arada kadir abi Maşallah yahuuuuu type r sesini ozledım 1 haftada :)
denemeler bekledıgımden daha guzl olmush ROL Type R fenaalarda abi birazda alt devir çalısalım bence bi ara :)
MeganeRS le bekledigim sonuc olmush
ama Rover ın yanında bukadar tutunabılecegını dusunmuyordum Sonuc Super tebrık ederim kadir abi..
Ust devirler ve son hız gerçekten dedıgın gıbı canlı olmuş :)
Sağolasın Combo akşam muharremlede konuştuk Rbc ile ayar sıkıntıları çok oluyo dedi ki haklıda dün akşam enkaya çıktıkca ayar kayar kaçtı :D
Yarın çalışmıyosan çıkalım derim :) s4 le bidaha basacaz,birde m3 var bakalım o denemeler öncesi gıdıklayalım :)
Rover'a gelince tekin biraz daha basınç açtı ama 5.vitesi uzun olduğu için biyerde kesiliyor.
yrn ögleden sonra ulaş abı bana bakarız ınceden yaparız bir seyler sen hbr ver yeter :)
yahu o tvv 106 dı :))
benim videom yokmu yahu kimsede :(
ne kproymus ne rbcymis abicim boy boy koyuyor:D
rakiplerim level atlayip duruyor :D
ne kproymus surekli 4-5 boy koyuyo:D bnm araba da ayarsizdi mesela, ama mazaret degil bunlar...mertcanin ayari iyidir...
Tüh ya kaydeden olmuştur inşalah..Organizede emeği geçen çağlar,kürşata sana ve diğer arkadaşlara teşekkürler...
Gelmeyen arkadaşlara bende sitemlerimi ileteyim
rollda 100 kişi rahat vardı, bu günki organizasyonda techden gelen 20 kişi anca vardı, yarışa gidip de şehitliğe gelmeyen arkadaşları kınıyorum.
gelen şefkadir mustafa arda erkut ve diğer arkadaşlarada teşekkürler
bu arada forumdan vatan millet atıp tutan ama klavye delikanlılığı yapanlara çok pis giydiricem haberleri olsun
hakikaten bizim konu nereye kayboldu?
megane sport'ta blow etkisini göstermiş :D
maşallah araçlara...
masallah guzel denemeler olmus
güzel bulusma olmş kadir abi yine maaşalah araçlara
bütün araçlara maşallah 220t iice kanıma girmeye başladı.
megane rs in specleri nedir ?
herkese maşallah.
yokmu izo videon hiç laaa
izoyla bizde sıktıkta kimse çekmemiş herhalde