1998 den sonraki çoğu aracın ön diskleri hava kanallı zaten. Üstündeki çiziklerden bahsetmiyor diskin içindeki oluklardan.
http://www.hunter.com/pub/UnderCar/2690T/2690F.gif
Printable View
1998 den sonraki çoğu aracın ön diskleri hava kanallı zaten. Üstündeki çiziklerden bahsetmiyor diskin içindeki oluklardan.
http://www.hunter.com/pub/UnderCar/2690T/2690F.gif
Su hc bır Vw honda gecemez lafına cıdden cok guldum,alın sıze honda gece Vw grubu araba
seat leon 1.6 16V 105bg - Wimmer-rst remap,Cai,Steel sport son susturucu
Honda Civic 1.6 İes 120 bg -Headers,komple egsoz,cai,sac jant,otomatık
200 e kadar 1 boy flan arkamda,200 den sonrasında 205 e cıkcam dıe kastırdıgım zaman gecebılyor.
http://www.youtube.com/watch?v=FYqH3-tRBOA
http://www.youtube.com/watch?v=FYqH3-tRBOA
bu arada belırtım sımdıden kımse gel deneyelım falan demesın bos yere,artık arabam yok.
ama sonucta gecıyor :D
net bir vtec2 verisi bulamadım ama en azından 218 olan son hızı 195 e düsürdük :D
Sonuça gözlük takarak bakarsak öyle. Ama spor araç olmayan araçların bu tarz denemelerinde bence araçların artık iyice tırmalama başladıkları 200 km lerden sonra nolduğu çok fark etmiyo. Misal Opel ve Hondaların son hızları gayet iyi. Şimdi diğer aracın son hızı düşük diye ve o hızlara öbüründen çabuk çıkıyo olmasınada rağmen 200 den sonra geçilmişse bence bişi farketmez.
yok 218 km hız kac aracla denedıysek sabıt 5. vıtes son hız 218 bunda herhangı bır soru işareti yok
evet hep 1.7 ve daha düsük hacimli veriler bulabildim..
ben orjınalı 105 bg olan araba ıle 200 e kadar gıttıysem cırkeflık yapıp 200 den sonra dortlulerımı yakmıyosam gectım gectım dıe,ona sonucta gecıyor denmez "helal olsun" denır.Kadran kapatan 1.6 vtı lardan bahsetmıyoruz,klasık aıle arabası olan 1.6 arabadan bahsedıyoruz burda,o arabanın 200 den sonra gıtmıcegı gun gıbı asıkar.
Bunlar ne kadar komik ithamlar böyle :D. Arkadaş R32 demiş hacim demişsiniz. Eee şimdi 1.4 16v 125hplik lupo GTI'ın karşına 1.4 civic hadi onu geçtim vtec2 çıkarsa ne olur?
Honda ile vw böyle sidik yarışına girmiyor, fanatiklik yapıp siz söylüyosunuz. Honda birçok vw'i geçer ama birçok vw'de honda geçer bu kadar basit ve normal. Bu kadar büyütmeyin gözünüzde bazı şeyleri.
@denon: her aracın fazla gösteriyor normal bir durum :)
burası idrar kokmaya başladı:D
ya arkadaşım akıl var mantık var yapma gözünü seviyim nasıl ölçüm yapıyorsun sen. cooper s full stock otomatik 0-100 7.5sn yapıyo. bu hondacıların hayal dünyasında yaşamalarından çok sıkıldım artık. ben daha birşey yazmıyorum yürekli benimle aynı speclerde vtec2 1.6 ies her şekilde denerim trakya'da varsa. daha öncede aynı spclerde 1.6ies lede denedim. videolarım mevcut. vtec2 yede bindim binmedğim bir araçta değil. bir vtec2 0-100 7.5 sn yapması için en azından egzantriğinden tut remap komple egzos cai vs yüklü olması gerekir. boşuna insan kandırmaya gerek yok :)
aha yukarda denmiş bile ben yazana kadar :D
neyse beyler gereksiz bir sürü mesaj oluştu konu sapıttı iyice varsa denemek isteyen vtec2 atmosferik her türlüsüyle denerim delikanlı şekilde.
değil zaten öyle diyen de yok dimi?
benim aracım 160 la sabit giderken yol pc yi sıfırladığım zmn ortalama hız olarak 154km gösteriyor buda ayrı bi gerçek oran orantıdan %3 gibi bir sapma sözkonusu, illaki gösterge hatası olucaktır sonuçta tekerdeki gerçek hızı ibreye aktarırken bisürü veri dolaşıyor mekanik-elektronikte daima hata payı vardır ;)
aynen katılıorum evet fanatıklık kötü aslında ama ben yınede honda fanatıgı olmaktan memnunum :D
o tarafa yolum düşmez siz gelirseniz müsait olursanız deneriz.
ee arkadaslar yanımızda dyno aletı tasıyamıyacagımıza gore şimdi bız kadranda 218 görüyoken direksiyon basında hesapmı yapıcaz yani
Bak yukarıda ne yazmışsın? ben 218 km son hızın hayal ürünü olduğunu söylüyorum sana.
Senin aracın için de 190 km üzeri hayal ürünüdür
Yolda meğil ve/veya arkana rüzgarı almadığın sürece bu hızları yakalayamazsın.
Seninle daha önce de tartışmıştık bu son hız konusunu. O dönemde bende 207gt vardı. Neredeyse dizel toyota ile 207gt yi geçecektin:)
ben kadrandan baskasına inanmam karsımda o var çünkü :D