Araclara maşallah OPC çok güzel uzuyor yanlız bugun EMreyle otobanda arka arkaya gittikte :) Egzos sesi gidişi fln 10 numara...
Printable View
Araclara maşallah OPC çok güzel uzuyor yanlız bugun EMreyle otobanda arka arkaya gittikte :) Egzos sesi gidişi fln 10 numara...
Başaralı denemeler olmuş tüm araçlara maaşallah :) OPC başarılı yürümüş.. Cem mesajı yeni gördüm içim gitti yoksa gelmezmiydim..Tekrarı olursa OPC ile denemek isterim..
masallah guzel denemeler olmus
Levent'in 4'unde bir sey var israrciyim bu konuda :D hahaha bir anda uzuyor adam normal degil :)
emre'nin egzoz da sacmasapan patliyor arada korkutuyor :D
dostca bir ortamda gule oynaya deniyoruz zevkli oluyor valla herkese tesekkurler arada ben de 2 gazlamis oldum : )
Maşallah tüm araçlara. OPC de ayrı bi güzel gidio :)
Keşke opc de 2 kişi olsaymış daha net fikir edinirdik. Araçlar güzel gitmiş. Golf sağlam yürüyor
maşallah hepsine zevkli olmuş. opc 2 kişi olsaydı fikir açısından çok güzel olurdu.
gercekten hepsine masallahhhh...... :) hepsi turbolu 1.4-1.6 lar olay budur... ;)
Çok güzel denemeler olmuş, maşallah her araca ;)
Maşallah tüm araçlara özellikle Emre ve Cem :)
Cemo debriyajı tekmeleyişine hayranım :D
güzel denemeler maşşallah
Gelen arkadaşlara teşekkür ederim..Çok güzel bir akşam oldu,böyle sakin,samimi ve arkadaşça bir ortam ve merak gidermek için yapılan rollar (deneme demek daha doğru) çok eğlenceli oluyor. Peugeot ve Golf gerçekten güzel gidiyor,özellike GT.Yazılım ile opcye zor anlar yaşatacağını düşünüyorum :) Gidişi beni şaşırttı diyebilirim :) Çok hoş bir otomobil zaten tip itibari ile.
herkesle tanıştığıma memnun oldum çok , inşallah tekrar buluşup sohbet edip deneriz :)
CZT ve MCS ile de denemek isterim
Bu arada güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim,hepimize kazasız belasız sürüşler. :)
İnşallah yapacağız onu,Özgün'den haber bekliyorum,sanırım haftaya olay tamammış :D
Teşekkürler :) Senin araç çok çok şahane ya vallahi maşallah diyeyim gözüm kaldı çünkü :D satıp Scirocco mu alsam diye düşümüyorum değil hani :) gördüğüm en güzel scirocco hatta :) jantlara hastayım özellikle :D
Aynen Tarık , ben de neye göre patlıyor anlamadım gitti :D kafasına göre takılıyor..Videoda bu arada minicikte olsa bi alev attığını gördüm sevindirik oldum :D
5 kişi bindiğimizde (her biri minimum 90-100kg :D , toplam 4x90+55 ben , 400kg extra :P ) araç benim 1.3 Corsa'dan beter gidiyordu haha :D
Teşekkürler Hasan'ım :) İnşallah sen de o bana yolladığın gümrük fotoğrafındaki Astra'lardan birini alırsın roll yaparız :P
opc nin neler yapabildiğini denizlide yakından biliyorduk. süpriz olmadı
maşallah emre. kazasız belasız
Hepinize maşallah
Emrenin arabayı yakında görme fırsatım oldu allah kaza bela vermesin cidden çok güzel...
yeni nesil hothatchler cok keyifli hepsine masallah...
Güzel gitmişsin Emre abi, egzozuda patlarken görebildim sonunda:D
Maşallah hepsine. Havanın güzel olduğu bi akşam bende geliyim Golf GT ve 207 RC ile merak ediyorum:)