Araclara maşallah OPC çok güzel uzuyor yanlız bugun EMreyle otobanda arka arkaya gittikteEgzos sesi gidişi fln 10 numara...
Araclara maşallah OPC çok güzel uzuyor yanlız bugun EMreyle otobanda arka arkaya gittikteEgzos sesi gidişi fln 10 numara...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Başaralı denemeler olmuş tüm araçlara maaşallahOPC başarılı yürümüş.. Cem mesajı yeni gördüm içim gitti yoksa gelmezmiydim..Tekrarı olursa OPC ile denemek isterim..
masallah guzel denemeler olmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Levent'in 4'unde bir sey var israrciyim bu konudahahaha bir anda uzuyor adam normal degil
emre'nin egzoz da sacmasapan patliyor arada korkutuyor
dostca bir ortamda gule oynaya deniyoruz zevkli oluyor valla herkese tesekkurler arada ben de 2 gazlamis oldum : )
Maşallah tüm araçlara özellikle Emre ve Cem
Cemo debriyajı tekmeleyişine hayranım![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Gelen arkadaşlara teşekkür ederim..Çok güzel bir akşam oldu,böyle sakin,samimi ve arkadaşça bir ortam ve merak gidermek için yapılan rollar (deneme demek daha doğru) çok eğlenceli oluyor. Peugeot ve Golf gerçekten güzel gidiyor,özellike GT.Yazılım ile opcye zor anlar yaşatacağını düşünüyorumGidişi beni şaşırttı diyebilirim
Çok hoş bir otomobil zaten tip itibari ile.
herkesle tanıştığıma memnun oldum çok , inşallah tekrar buluşup sohbet edip deneriz
CZT ve MCS ile de denemek isterim
Bu arada güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim,hepimize kazasız belasız sürüşler.
İnşallah yapacağız onu,Özgün'den haber bekliyorum,sanırım haftaya olay tamammış
TeşekkürlerSenin araç çok çok şahane ya vallahi maşallah diyeyim gözüm kaldı çünkü
satıp Scirocco mu alsam diye düşümüyorum değil hani
gördüğüm en güzel scirocco hatta
jantlara hastayım özellikle
Aynen Tarık , ben de neye göre patlıyor anlamadım gittikafasına göre takılıyor..Videoda bu arada minicikte olsa bi alev attığını gördüm sevindirik oldum
5 kişi bindiğimizde (her biri minimum 90-100kg, toplam 4x90+55 ben , 400kg extra :P ) araç benim 1.3 Corsa'dan beter gidiyordu haha
Teşekkürler Hasan'ımİnşallah sen de o bana yolladığın gümrük fotoğrafındaki Astra'lardan birini alırsın roll yaparız :P
opc nin neler yapabildiğini denizlide yakından biliyorduk. süpriz olmadı
maşallah emre. kazasız belasız
always AT by AT
Hepinize maşallah
Emrenin arabayı yakında görme fırsatım oldu allah kaza bela vermesin cidden çok güzel...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yeni nesil hothatchler cok keyifli hepsine masallah...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)