|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
keyifli bi deneme oldu araçlarda 2 kişi vardı ilk denemede krc vites kaçırdı ikincide devam ettiler videoda görüldüğü gibi 1.4ü hasan değil hakan kullandı ve mümkünse bi daha da kullanmasın
şeref usta ve kazım ustaya tebrikler setuplar benim bildiğim 1400cc intake headers exhaust sohc vtec head high cr piston p28 ecu 3 4 crx 1600cc inteke headers exhaust nonvtec head high cr piston safc 3 4 var mı bilmiyorum http://videos.streetfire.net/video/1...-es_715192.htm __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sanırım seref abı gecmeye baslayınca kameranın pili bitmiş ?
maşallah araçlara.... __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
yaaa erkut bu krc türkiyenin en hızlı ies i değilmiydi yoksa ben karıştırıyormuyum?
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
İki aracada maşallah ,zevkli deneme olmuş.
__________________________________ ekfour. Son Düzenleyen ARDA_E; 25-10-2009 19:55. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: Ömür Törpüsü(olmaktan çıkacak inşAllah)
|
Valla teşekkürler Erkut abi video için çok güzel bir geceydi gelen herkesede teşekkürler o gece kardeşimin showuydu arac için 1 hafta uğraştı o haketti direksiyonu o geçti baskıyı gerektiğinden fazla ısıttı vites kaçırdı ama saolsun Şeref usta anlayışla karşıladı durumları arabası gereçekten çok güzel yürüyor.
__________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
Son Düzenleyen MyDream; 25-10-2009 19:57. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
hasan hafta sonuna kadar arabanı kapalı bi oto parkta sakla başına bişey gelmesin kısmet olursa hafta sonu ankaradayım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: rs13
|
ankaraya gitmeden işlerm biterse goruselm kanka
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Öyle olacak zaten abi kapalıda duruyo araba kullanmıyorum Gökhan abi gelip rodaj yazılımından beni kurtarıp yeniden ayar yapana kadarda daha fazla çıkmam piyasaya o gece bir denemelik çıktık öyle benim gönlümde sende abi bi gelde
Erkut abininde vereceği bir parça var bekliyom ondan sonra setuplarımız eşit oluyo tatlı birşeyler çıkacak inş. ortaya
__________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
egzantirigmi __________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
görüşelim kankam ne zaman istersen dicem ben müsait olmuyom
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
sende Turkiyenın en hızlı 1.4 is iydin dimi? __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
yanlış anlama kardesım yanı soncuta resmiii bi yarış yapılmıyor bitiş noktası diye bir sey yoktur rollingde neden bu gecme gecilme olaylarını cok takıyorsunuzki anlamıyorum ![]() onemli olan yarışmak zevk almak yoksa kim kimi geçmiş önemi yok önemli olan araçlarının guclerini anlıyabilmek maşallah 1.4 e cok guzl yuruyor.tebrik ederim __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
burada zaten biz geçtik yada şöyle yürüyoruz falan gibi bir kelime edilmemişki mertcanım
adam yazarken zaten arkasından ne kadar yürüyebilecez görelim diye rica ettik demiş hani bi takıntı kompleks falan yokki ![]() he laf hasana değilde tarantino mehmete ise oda bunlar çok takan bi adam değildir ama neyse abi teneke için kırıcı olmaya üzmeye üzülmeye değmez davşanlarım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yok ben kimseye kotu bir sey demedimki
ama simdi videoda bi gariplik yokmu? benmi oyle goruyorum? beyaz araba gelmeye başaladıgında pat kapanmış veya kesilmiş neyse uzatmayalım konuyu..maşallah araçlara..kazasız belasız surusler dilerim. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
![]() yaw bu aralar fazlasıyla yanlış anlaşılıyorum zaten ![]() tamam video orada kesilmiş neden bilinmez ama adamlarda zaten geçtik dememiş
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
elınze saglık mıllet.1.4un baskı balatasımı bıtıo. ıkısıde güzel gıtmıs masallah
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
bunda yanlış anlasılacak bısey oldugunu zannetmıyorum ki bi yanlışlık varsa şeref abi dogrusunu yazsın __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |