|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pejo
|
207 : Stock
Golf : Turbo-Back Egzos Güzel denemeydi, Doğukan'a ve diğer arkadaşlara teşekkürler http://videos.streetfire.net/video/2...fGT_715225.htm http://videos.streetfire.net/video/G...-RC_715223.htm http://videos.streetfire.net/video/2...fGT_715227.htm Denemelerin 2 tanesi 3. vites, digeri 2de. Son bi deneme daha vardı tam arkamdan geldikleri hatta 225 den sonra Dogukan üzerime cıkıodu onun videosu bende yok varsa Dogukanlar ekler Son Düzenleyen can_ank; 25-10-2009 22:25. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Maşallah
![]() guzl gidiyorlar valla
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
ilk denemede ve diger 2 videoda kacta bastiniz? ilkine gore digerlerinde fark daha cok olmus
burada bariz RC gecmis, istanbul'da yenisemediler bi turlu ![]() edit: cevap eklenmis
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Zevkliydi denemeleriniz
Maşallah araçlara, Doğukan uzunda geçecem inadı yüzünden 230 gibi attı seni viraj dışına
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
maşallah araçlara...
fakat GT deki egzozun pek faydalı oldugunu dusunmuyorum. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Pejo
|
Eyw mertcan, sizin alet de 0.4 bar fln ama bi anda zort die fırlıo
![]() Adam daha 250 ye kadar basmıs beni attıktan sonra
Son Düzenleyen can_ank; 26-10-2009 10:23. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
maşallah araçlara...
araçlar değişkenlik gösteriyor demekki diğer video'da stock GT dha iyi gidiyordu weya bu RC daha iyi gidiyor
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
3. vitesde çok fazla geride kalıyor rc'nin turbo çabuk doldugu için fırlıyor direk öne ve aça aça gidiyor,yakın zamanda chip ve filtre yapılacak araca ozamanda farkı görmek için tekrar deneriz araçları, Can'a ve tüm gelen arkadaşlara teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Pek yararlı oldugunu dusunmuorum cunku performans olarak yeterli gelmedi bana...
ayrıca merak ettigim bir konuda GT de limitor iptali mi var? 250 yaptıgına gore? __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
hiçbir oynama yok,düzde 240ta kalıyor,yokuş aşağı 260km gördü,video elime geçince eklerim.
araba arkadaşımızın, vitesleri iyi değildir o yüzden ben kullandım, 3'te 80 gibi bastık çok alt devirde kaldı,videodaki fark ondan bu kadar fazla oldu.Lakin 2.viteste bastıgımızda uzun süre 5.vites ortalarına kadar kafa kafaya gittik. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 207 RC LeMaNs
|
valla ben golf gt lerin basarılı olduğunu düşünmüyorum stock halinin..sahsi görüşüm sonuna bi gt 'I' koymadan rc ile zor.. ama hepsine masallah.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ......
|
ayrıca merak ettigim bir konuda GT de limitor iptali mi var? 250 yaptıgına gore?[/QUOTE]
Cem limitör 140 lıklarda var 220km de kalıyor öyle..Arkadaşın stock gt de 245 i düzde gördük..Bu arada ikinizin aracıda rengine kadar aynıyken bir denemeniz gerek çok çekişmeli olucaktır ben ark.ın kulağına bi su kaçırıyimde bi deneme gerçekleştirelim |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Masalah Cenk 4psi dedi mertcan.siyah 106gti denemesi çok zevkliydi köprüye kafakafaya girdiler
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
sagol abi valla hersey stock, baskı balata bile en az 2-3 senelik temiz 30.000kmsi vardir.. yavas yavas yapiyoruz mertcanla beraber.. sagolsun kahrimi çekiyor benim
![]() evet araba 4-5 psi yani 0.3den biraz yukari gene iyi kafa cikartmis valla aradan ![]() baskı balata-regulator-benzin pompası acil ihtiyacımız
Son Düzenleyen chaylak; 26-10-2009 00:32. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Erdem aynı kitle 0.8 basıyodu yanılmıyosam s2k geçiyodu
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
evet
suan benim arabamin son hali erdeminkinden biraz daha iyi diyebilirim hatta erdemin kendisi diyor bunu ![]() baski balata alayim acariz basinc
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: GOLF GTI '06
|
evet..siyah 106 yı ben suruyodum tugbayın arabasını...kopruye gelirken2 de ben kafayı cıkarttım 3 de civic cıkarttı 4 de ben cıakrttım 4 un sonunda yanyana geldık 5 e cektıgımde ben kafayı cıkarttım sonra sanzumanım bitti
kafa cıkarmalar 50cm var veya yok o yüzden 2 kere denedik bnce çok keyifli bi yarıştı 106 zaten çok iyi yürüyen 106 lardan biri civic da 0.4 e iyi yürüdü..aynı kit le 0.8 basılıyosa ben hiç beklemem yarın açarım kanımca
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
masallah hepsine, can araban ayri guzel yuruyor masallah...
stock sikistirma ve c70 turbosu icin .4 iyi basinc, .6 basarsaniz saka yaparsiniz bence...hayirlisi olsun kazasiz belasiz herkese.. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|