:) bunu iltifat oalrak kabul ediorum eheheh:) patch yok setup onemli tabi.
Printable View
:) bunu iltifat oalrak kabul ediorum eheheh:) patch yok setup onemli tabi.
patch diil de tweak diye minik bi programcığı var, LFS i gıdıklıyo azcık :)
ama sadece patch Q lu LFs de çalışıor :)
lisans kral ya değişmem hiçbişeye verdiğin paranın tek tek her kuruşuna öyle bi değiyo ki crack falan çıkaranları kınıyosun bi anda :D
http://www.youtube.com/watch?v=Lzv12nwnq5Y araya sıkıştırak kalite çöktü uplaod edince :D
edit lendı ... usluba dıkkat etsek ıı olcak
auahah bişe olmaz lfs le bağlantıyı koparmadık bak :D
driving force pro var bende bahsettiniz direksiyon ilk geldinde almıştım tr ye 1 seneyi geçti heralde en fazla 1-2 kez oynadım ve kutusuna koydum duruyo vallahi isteyen varsa açık arttırma satıyım :)
ayıpsın yiğen alırız :)
bu direksiyon cikali tr de 2 seneden fazla oluo sanirim bende 1 bucuk senedir var .Gerci Dfp direksiyonlarin ferrarisi dir degerini hic kaybetmez ehehe:)
bi de g25 lere bak KoRy bence. sıralı ya da H tipi shifter + 3lü pedallı çıkıyo arkadaş kutusundan :)
bana fazla bi cekiciligi yok g25 ub debriyaji disinda.shifteri plastik kulanissiz bisey.dfp ye shifter ayarladiktan sonra ustune bide dandik bi direksiyon alip onun pedalini debriyaj yaptiktan sonra g25 e pek gerek yok :)300 dolar cok para
ya evet çok para da güzel bi pedal + shifter almak da aynı para aşşa yukarı :) bi de g25 in pedallarının sertliği mükemmel deniyo hatta ayakkabıyla daha gerçekçi oynanıyomuş falan. direksiyon simidi daha büyük, kullanılan malzemeler falan mükemmel gibi (deri direksiyon metal pedallar fln:)) bana baya iyi gbi geliyo seneye düşünebilirim fiyatı düşerse biras :)
bende seneye dusunurum anca askerden gelince.askere gitcez evlencez kovaladigimiz islere bak:)
dfp valla güselmiş aldım memnunum tavsiye ederim :)
güzel güzel tavsiye ediyoruz :)
ef186 lfs de denedinmi :)
araban s2000 se tavsiye etmiorum tehlikeli:)
neyse doğru tercih olmuş :D