cok eksik var heralde ya lego var birleştirmemişsiniz oki gitmesini istiyosnuz aracın 15 jant ve hafifletme yapın cok zevkli olacaktır.
Printable View
cok eksik var heralde ya lego var birleştirmemişsiniz oki gitmesini istiyosnuz aracın 15 jant ve hafifletme yapın cok zevkli olacaktır.
15 jantlar biraz hafifletme ile denemeleri bekliyoruz.
bence islemler bittikten sonra kaput ve bagajı karbon fiber.hafiflet.
okadar abartmayı düşünmüyorum muti :)
@325İX
eksik çok evt.her aşamayı kendim yapmaya çalışıyorum.o nedenle braz ağır işleyen bir süreç oluyor.geç olsun güç olmasın diyorum :) koltuk sökmek, cam, kaput sökmek yolu ile hafifletmeye sıcak bakmıyorum açıkcası.ama şu kum çuvalı ses sistemden kurtulabilirim :)
O DEVASA jantlardan kurtulsan yeter:D
ben caıyle 5 bg cıvarı guc almıstım dandrık pıpercross venomla.. saglam caı o gaz kelebegı + emmeyle dahada ıyı verım verır..
ustte sıkıntı kısa oldugu ıcın aslında cok hıssedılmez gıbı ama 180 ustu seyrederken 5te fılan bellı edebılır..gercı rc bıle orjınal halı guzel cevırıo dusunuldugunde, 8000 dolu donmeyı ıstıosan dusunulebılır:rolleyes: tabı kac cevırmeyı dusunuosunuz bılemem..
pıston ne takılıo arastırmadım hıc, kolay gelsın benım zamanında yapamadıgım seylerı yapıosunuz;):)
206 bu arada 1050kgdr..
maşallah cok guzel hizlaniyo.dynoya ciktninmi hiç ?
Ewt fabrika verisi öyle.ben şu anki ses sistemi jant vs vs ekstralarla aracı tarttım.kömürcülerin kantarına çıkarttım.pc ile hassas ölçüm yapıyorlar. 1103 kg çıktı.
dynoya çıkmadım.eksiklerin tamamlanmasını bekliyorum.Alıntı:
Brs_eg
maşallah cok guzel hizlaniyo.dynoya ciktninmi hiç ?
Specler sağlammış araç güzel yürüyor.Sanırım bu yürümedeki en büyük pay kısa şanzuman.Bir kısada benim araç istiyor aslında ama artık askerden gelince. :D
kazasız belasız muyat gti'yı harbi toparladın bilader
neydi ya zamanın bi efsanesi vardı vti gecen körfezde 206 gti plkayı unuttum
otodromda typer gecende vardı:)
ankaradada oldu...
1100 beklenen bı rakammıs.. rc 1180 cıktı denıodu ankarada hıc sanmıorum ekstra ne olcakkı o kdr cıksın max ıkısı arası 40 50 oynar gıbı gelıo..
piston işine girmiş olan 206gti varmı?
eyw :) çabalıyoruz kendi çapımızda. rc kelebekte braz kastım.manuele çevirmek biraz uğraştırdı.ama güzel oldu.şimdi de ms de kasacam gibi.bakalım bir kaç arkadaş var burdan sağolsunlar yardımcı oluyorlar ms konusunda.
aynen yapılmayanı yapmak kdr guzel bı ıs yok ztn..
bendede takıntı halıne gelmıstı bı ara ust devır cevırmemesıne hasta oluodum; baska yerlerde arıoduk cozumu.. emme artı gaz kelebegının arabanın karakterını degıstırcegını bılemedık:confused::) sora pertlettık:p
hala cok elestırırler o motoru bılmeyenler yok 406 motoru bılmemne aıle arabasından almıslar, almıslar allahalla:D sana ustune guc al keyfını cıkar dıye pay bırakmıslar:)
derin bir araştırma yapmadım ama cadcam ın ürünü güzel değerlere sahip gibi geldi bana.
pıpercamsım bu urunu guzel
http://www.pipercams.co.uk/pipercams...pid=GTI2BP285a yay sapka ıstıo
bı alt modelıde kurtarmaz..
catcamste eet var guzel bı model,
Bu hafta içi filtre sistemi parçaları geldiği zaman ufak bir deneme yapabiliriz :)
15" sacları hazırla diyorsun yani :)
İhtiyacın yok aslında ama hazırla sen genede. :D
15" sac janın getrisi % kaç olabilirki?
tekerlek çapının değişimi yüksek hızlarda daha yüksek hata payına neden olacağından kadrandaki değer olarak bayağı farkeder, he birde hafiflik var tabi...
çaplar aynı oluyor. ama hafiflik baya farklı.hem 17 hemde 15 denemek lazım :)
Hızlanma güzel maşallah yaptığın işlemlere fazlasıyla deymiş :) Bi 206 gti'ın böyle ivmelenmesii görmek hoş cidden :)
.................
.....................
ben geçecegini hiç sanmiyorum açikçasi.bir defa kasa olarak agirsin.senin kullandigin aracinin puntosunuda kullandim.birak geçecegini yanina bile yaklasamayacagini düsünüyorum...
belkide senin denedigin araç 206 xs veya quiksilver di.sen 206 gtiya benzetmis olabilirsin...
hee eğer trafkte deneme ise o ap ayrı bir mevzu zaten.ama normal denemede alt devirde etkili turbo nedeni ileaçması söz konusu olabilir.
masallah guzel hızllanma :)
alakasız oldgnun farkındayım ...bu arada ben sadece denedıgımı soyledım alakasız bır yerde yoksa bu konuyu tartısmak bastan sacma gtı her konuda alır dıye dusunuyorum stok ıyı yuruyen bır Gtı ama...bu arada kusura bkmayın konu saptı:rolleyes: