dostum, ivmelenme iyi ancak ben afr ye takıldım. yanlış montaj ve bozukluk yoksa bu afrde basmaya devam edersen motoru kırabilirsin. dip gazda en az 12,5 olması gerekir. ayrıca 6800den sonra geç iniyor devir ibresi
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
maşallah acaip kadran çeviriyor ya ilk defa boyle giden gti gordum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arabadaki specleride yazsan murat abi![]()
arabada ne var bilmediğim için net birşey yazamıyorum ama stock gti a göre ciddi fark var. ağırlık büyük jant ayarsız beyin ve filtre dezejantajları varken (düz yolda) böyle gitmesine maşallah denir sadece ..
hızlanma efsane maşallahneler var bilgi verirmisiniz rica etsem?
yazmış dyno videosunda, bana normal gibi geldi hızlanma. maşallah güzel gidiyor.206 GTi PT60 + EW12 Intel Manifold 160 Hp.çip yok!
benim bildiğim çok emek var bu arabada
uzun zamandır ugrasılan bı araba maasallah cok guzel ıvmelenıyor
Kemalim nabeer
Ah Ah Zamanında kalkışta geçmiştim bu arabayı .Şimdi olsa üstümden atlar geçer vallagördüğüm en hızlı 206 gti olmuş
160 hp'ye gore iyiymis, agirligi kac 206gti'in ?
masalalh cok iyi gidiyor
maşallah harika bi hızlanması var..
Dr.Ecu AntaLya
muratim aracinin masallahi var.su islemlerini de halletsen daha iyi olacak.arkadaslar araçta eskiden 2.2 emmesi vardi.simdi daha baska seyler var.kendisi mesajlari görünce yazar aracindaki islemleri...
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
çekilen kadran videolrı düz yolda çekilmiştir.hatta 210 videosunun sonlarına doğru tırmanmaya geçiliyor. youtube deki diğer 2.2 emme, pt60 160hp videoları eski kuruluma aitdir.son hali sil baştan yapıldı.
araç üzerinde şu anda:
206RC Manifold
206RC 70mm Kelebek
206RC 4-1 Headers
KentCams PT60 262/262 Egzantrik
4.529 Kısa
60mm Header-back düz boru ve son susturucu var.
hala eksiklerim var.en önemlisi beyin ayarsız, fakirde gidiyorum ve filtre yok.jantları orjin ebat 15" e çevireblirim.fazla ağırlıklardan da kurtulmak istiyorum.sanırım bunlrı halledersem dha braz daha iyi olur.
önerileriniz varsa her zaman dinlerim![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Dostum bence ilk isin agirliklardan kurtulmak olsun!! Cok onemli bisey!! Jantlarida aynen 15" e donustur!! Masallah... Nazar degmesin...
çok güzel olmuş maşallah birazda dediğin gibi ağırlıklardan kurtulsan heleki o 17 lerden bi kurtulsan daha iyi olucaktır.
Regülatör tak, pompanıda bence büyüt. Yoksa bu denli emme manifoldu-gaz kelebeği kombinasyonunun sana bi faydası kalmıcak. 16 afr ne demek ya??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)