sonuç 5. vitesten sora scirocco açmaya başlıo :) stock 160 hp olmasına rağman iyi yürüyor golf ise 140 tsi ama chiple 170 hp 240 tan 290 tork oluo tahmini ...ama 5 te açmaya başlıo scirocco
Printable View
sonuç 5. vitesten sora scirocco açmaya başlıo :) stock 160 hp olmasına rağman iyi yürüyor golf ise 140 tsi ama chiple 170 hp 240 tan 290 tork oluo tahmini ...ama 5 te açmaya başlıo scirocco
Güzel deneme olmuş. :)
scriocco 5 te yanıma gelmeye başlıyor aerodinamik yapısı başarılı..Fakat orda tam kapatmış giderken önüme atlayan minibüs yüzünden bırakmak zorunda kaldım..yani tam net değil..Bu arada aracım stock iken 159 hp veriyordu..yani şu anki tekerlek gücü 183 hp civarı
Sağolun arkadaşlar :)
bız cıkıcagımız bı gece tekrar busefer daha gec saate cıkalım scıroccoyla tekrar dene 5den sonra anlarız hangı aracın onde gıttıgını bızde yapamadık hemde bı cok yerde:) tekrar denemekte cok fayda war
scirocco 7 ileri sanırım ?
dsg mükkemel bir vites kutusu test süşünde hayran kalmıştım
golf ün biraz daha ayırması gerekiyordu kanımca 140 artı cip eşittir şirokko olmuş
Güzel deneme olmuş , tebrik ederim.. Golf iyi gibi görünüyor,çoğu zaman Scirocconun önünde ancak uzunda Scirocco geliyor gibi :) ben de çok denemek istiyorum Golf ile ama havalar kötü baya,bakalım bu hafta olur bleki :)
Sağol Emre :) Bende bekliyorum havaları uygun bir zamanda alo diyecem sana :icon_tup:
zevkli denemler oldu ama dolu dolu denemeydik 1 veya 2 kere 5 i sonlaya bildim gonul isterdi 6 yida bitirmek ama yol yoktu :):) mert bunu tekrarlariz gene gusel bir havada :)
yol neresi ? ve ayrıca araçların agırlıkları nedir ?
bnm aracim 1285 kilo yolda fsm-kavacik hatti
yol bıraz doluydu o nedenle baska zaman denersek daha guzel olucaktır
bu arada tam olarak sonuc nedır tılsım sciroccoyla golfun arasındakı????
cikariz yaa opc ile denemek isterim bu sefer kalabalik cikariz gec saatte doya doya denerizz :):):):)