maşşallah ::)
Printable View
maşşallah ::)
maşşallah dizelde ailemizin göz bebegi:D:D:D
teşekkür ederim kardeş 0-100 videosunu eklemiştim daha önce ;)
devir cok düşük olur o zaman sanki dizel corollanın şanzımanı baya uzundur çünkü turbo yok tork yok devir böyle :D
tşk ederim ibocum ;)
0-400 yapalım o zaman :D:D
http://videos.streetfire.net/video/C...map_707924.htm
0-100 videosu tekrardan ;)
Eğer bu hızlanmalar chipten sonraki haliyse güzel,baya farketmiştir sanırım.Acaba orjinalin dışında başka neler mevcut? Birde bunlarda orjinalinde orta susturucu var mı acaba baya sessiz çalışıyorlar gibi geliyor bana. :)
masallaahhhh
Bu nasıl dizel bole arkadaşlar performans bence inanılmaz iyi..benzinli gibi gidiyor resmen..dou kardeşim bu arabada birde turbo yok demissin yanlış mı okudum :) bu araç turbosuz mu boyle gidiyor..?
yo turbo var kardeşim biraz daha alt devirden basmam istenmişti bende turbo dolmuyo o devirde demek istemiştim ;) araçta MEHMET GAZİHAN tarafından yapılan yazılım var şu anda ve bence gayet yeterli :) km yüksek olmasa biraz daha yüklenme şansımız olacaktı ama km 195000 oldugu için cok fazla yüklenemedik :)
guzel hızlanmış gercekten masallah
Her zaman istemişimdir hem dizel hemde orjinale göre performans sınırlarını zorlayan bir aracım olmasını. :) Hızlanma değeri gerçekten hiç fena değil gibi geldi sanırım 5 saniye gibi bir sürede 60-100 ivmelenmesi o yüzden merakımdan yazdım. :) Kazasız belasız :icon_tup:
eywalla teşekkür ederim cem kardeş bende 5 gibi saydım süreyi
2.0 tdi avcısı olmuş maşallah....
teşekkür ederim kardeş ;)
tam olarak ölçemedim bende kardeş 8 saniye civarlarında bişey olması lazım
maşallah d4-d lerin çoğu iyi gidiyor
tşk ederim kardeş iddalıyım d4dler içinde