Hadi baklım bu gün cuma büyük gün :) kaç gibi çıkıyonuz otobana belki bizde bi ugrarız.
Printable View
Hadi baklım bu gün cuma büyük gün :) kaç gibi çıkıyonuz otobana belki bizde bi ugrarız.
belli olmuyor kaan.kalabalık bi grub muhabbede doydukdan sonra olur herhalde.özdin abi gece 12 ye kdr telim açık;) arabeni öptüm seni:D
of of kısalı vtın nası gittiğini biliorus bu arada herkesbişiler yapıo ya
beyazı ayarlarım sorun deil içinden geçmesin gene:)ben bu hafta balkesdeydim öteki hafta olmadı geliris, tipo 16v bizim ahmet tipo 2.0 var yuklu sayılır ii gider aracı gelir oda..
bu ara kısa nekadar etkiledi bi yorum yazsana??
valla bu organizasyonu onumuzdeeki hafta daha detaylı konuşarak yapalım.erol kısa hayırlı olsun ama bu sefer iyi ayarlamadıysan son süratte de yetişemezsin 106 ya...
i_could...
olm 106 3 kişi iken gitmiyoo ben hep 2 kişiydim unutmayalım..:) kısayla sanırsam iyi gideriz tatlı oldu arac..
Erol süppersin. Özellikle içerden çekilen varya, arkadan yetişip geçtiğin! Kısaların da hayırlı olsun. Nasıl gidiyo?
Artık bi beyin+KONI ile olaya son son noktayı koy derim.
evet arkadas doru sölüyo 106 3 kısıyken gıtmıo ucuo ucuo
3 kısıyken 5. vıtes te 106'nın gectıgı vıdeo varmı burda...!
erol kısa hayırlı olsun, hiç haber etmiyorsun...:)
saolun arkadaşlar..:) böyle tatlı oldu kısa +5 uzun;)
106 deneriz yinee;)
kısa +5 uzun ama 5 i hangi devirde yakalıyosun o da cok onemli...
onumuzdeki cuma gece 12 den sonra yine aynı yerde ok???
i_could...
bi dur olm naptın bakarısbi çaresine 306 cı seni:)
106 orjinal sanırım...
aykut rodajın geldi senin...:):)
kısa yokken 106 2 kişi vtec 3 kişi hala sen geçtin ben geçtim dicek kadar yakın gidiosa kısadan sonra imkansız geçemez...
vtec çok kötü geçebilir benim tahminim..