Printable View
iiide ben nerden bilcemki s2k da ne parça var,ii kullanailiormı :)
Alıntı: .CeM. Nickli Üyeden Alıntı iiide ben nerden bilcemki s2k da ne parça var,ii kullanailiormı :) s2k once ep3 typerı vardı sımdı, golf gti ve fn2 typerı var:) sadece kg agır, ama ıyı kullanıyo, neyse uzatmayalım, ben aracımı havalar duzelsın yapcam bulursunuz s2k denerız:)
Alıntı: BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı s2k once ep3 typerı vardı sımdı, golf gti ve fn2 typerı var:) sadece kg agır, ama ıyı kullanıyo, neyse uzatmayalım, ben aracımı havalar duzelsın yapcam bulursunuz s2k denerız:) yokyaa nerden bulcaz hepsi geçti tt lere corvettelere :)
Alıntı: .CeM. Nickli Üyeden Alıntı yokyaa nerden bulcaz hepsi geçti tt lere corvettelere :) fark edermı s2k başka yokmu egsoz fılıtrelı:) yok olmaz dıyosan denerız olmadı ne olcak yapcak bısey yok:) bız kısılerden bahsetmıyoruz aractan bahsedıyoruz ama gönlun olcaksa denerız onlarlada corvette ve tt le:)
aman m5 lede deneriz olayını sende yapmada ):
Alıntı: .CeM. Nickli Üyeden Alıntı aman m5 lede deneriz olayını sende yapmada ): M5 bozuksa denerım:) yada aracım k24 350hp olsa denerdım:) ama cem sen getırceksen e39 denerız onlada:)