konun degişmesin diyosan o zaman sen basda cvp yamaz tamam.
Printable View
öff valla bu kadar bozulcagını bilseydim koymaazdım yaaa ama neden kaldırdın video yu onu merak ettim bırak izleseydi millet yorumunu yapsaydın kardeşim ben seni geçtim demiyorum ama video o basmadınmı gazahttp://videos.streetfire.net/video/um-saxo-fn2-typer-2_717915.htm
arkadaşlar artık kimseye cvp yazmıyorum isteyen istedigi youmu yapsın izlemek isteyen izlesin bigün geçer bi gün geçiliriz bu bir eglence kimse kimseyi kırmasın
YG nin eski sahibiyim ama o köprünün altından çok sular geçti şimdi ne olduğu konusunda bir fikrim yok,araç bendeyken çok fenaydı roll falan bilmezdim sonradan değiştirdi beni Yg :) çok keyifle bindiğim hala izlerken keyif aldığım bir araç YG 615,Yeni sahibide inşallah öyle biniyordur.
ferhat suan yok ama olunca koyarız tabi
Saxo Fn2 mi geçmiş :)
yg 106 yalan olmush
ben bısı demedım videoda oyle diyor :)
maşallah araçlara
ama yg 106 nın biraz daha hızlanması gerek.
typer ve saxo birdaha denesin biri cam car olsun 200km ye kadar kim geçerse tebrik edilsin
dostluk kazansın cam car lazımsa olurum;) yeterki birbirinizin kalbini kırmayın orçun ayrıca bu kadar videodan sora 22000tl ye satılık saxo ilanıda koyarsan intihar ederim az kaldı:D
Göksel abiyle denesin saxo denicekse cidden merak ediyorm
beyler bende vts kullanıcısıym ama tayyar tokatlamak okadar kolay değil ama taraflar iddalı konuşuyor çekilsin video görelim gaza getirmek gibi bi niyetim yok kimse yanlış anlamasın ...
söylicek bişey bulamıyorum nediyeyim
orcun ne yaptın ne ettin yıne karıstırdın ortalıgı..))) banada yuruyecek bı araba bulsana orcunn..)))
siz video iyi izleyin odan sonra yorumlarınızı yapın sonra yanlışlıkla bi gün typer denk gelip tokat yemeyin
type-r tabiki yenilmiycek makine değildirde bu speclerdeki saxo veya 106 nında geçemeyeceği kesindir, hatta aynı cümle içinde kullanılması bile ayıptır bence,
merak ettim typer denemeye başladığında vtec açık mıydı?
eğer değilse saxo nun baştan geçmesi normal sonrda fn2 nin alıp başını gitmesi normal çünkü arada 400cc ve yaklaşık 40-60ps fark var
ben olayı çözdüm ona göre yorum yaptım ama sen yaptığım yorumları tam anlayamadın herhalde konuyu tekrar okuyacak değlim daha önemli işlerim war sana saxolarla bol gazlamalar burada bizim bi tane egzoz filtreli 106 war onlada bi denede geçersen başarı say hadi sana ii geceler...
ep3 typerlar garantiden çıktı egzost filtre headers artık neredeyse fabrikasyon çıkışında var:D ve çok hızlılar bu araçlara heleki kprolularına yetişmek çok zor fn2 ler daha hala garantide çoğu parçasıda tr de yok garantiden çıkar çıkmaz ve bu parçalar tr ye gelir gelmez onlarda en az ep3 ler kadar hatta yeni jenerasyon biraz daha hızlı bile gideceklerdir o yüzden hazır yawaşlarken geçenin yanına kar şuan fn2 lerle denemek buda işin acı ama gerçek yüzü..
canım napıyorsun :) fn2 harbiden hızlı bişey demiyorum ya konuyu neden saptırıyor adam beni geçer ben sadace bi typerla denemek istiyordum o gün yolda den geldi bastık zaten alakasız bi kılasman ben çok zevk aldım ama arkadaş bozuldu bilsem koymazdım video falan ben
kanka bende sizinle en sagdan bastım ama benım önümede kamyon cıktıgı için bırakmak zorunda kaldım eger kamyon cıkmasaydı tayyar kopardı bizden ikimizde kardeş kardeş giderdik tayyarın arkasında.. :D
valla kardeşim bende denerken yanlarındaki arac benım CAR 89.. saxo gayet iyi tutundu fn2 ye bence başarılı..orcunun burda demek istediği ben tayyar gectim değill herkes yanlış anlamış..orcun sadece ben fn2 ye bakın bu kadar tutuntum demek istediği için video koydu.