beyler konu yg 106 ve um saxo.konu degismesin
Printable View
beyler konu yg 106 ve um saxo.konu degismesin
masalalh guzel deneme olmus ıyı yurumus araban
öff valla bu kadar bozulcagını bilseydim koymaazdım yaaa ama neden kaldırdın video yu onu merak ettim bırak izleseydi millet yorumunu yapsaydın kardeşim ben seni geçtim demiyorum ama video o basmadınmı gazahttp://videos.streetfire.net/video/um-saxo-fn2-typer-2_717915.htm
arkadaşlar artık kimseye cvp yazmıyorum isteyen istedigi youmu yapsın izlemek isteyen izlesin bigün geçer bi gün geçiliriz bu bir eglence kimse kimseyi kırmasın
YG nin eski sahibiyim ama o köprünün altından çok sular geçti şimdi ne olduğu konusunda bir fikrim yok,araç bendeyken çok fenaydı roll falan bilmezdim sonradan değiştirdi beni Yg :) çok keyifle bindiğim hala izlerken keyif aldığım bir araç YG 615,Yeni sahibide inşallah öyle biniyordur.
ferhat suan yok ama olunca koyarız tabi
Saxo Fn2 mi geçmiş :)
yg 106 yalan olmush
ben bısı demedım videoda oyle diyor :)
maşallah araçlara
ama yg 106 nın biraz daha hızlanması gerek.
typer ve saxo birdaha denesin biri cam car olsun 200km ye kadar kim geçerse tebrik edilsin
dostluk kazansın cam car lazımsa olurum;) yeterki birbirinizin kalbini kırmayın orçun ayrıca bu kadar videodan sora 22000tl ye satılık saxo ilanıda koyarsan intihar ederim az kaldı:D
Göksel abiyle denesin saxo denicekse cidden merak ediyorm
beyler bende vts kullanıcısıym ama tayyar tokatlamak okadar kolay değil ama taraflar iddalı konuşuyor çekilsin video görelim gaza getirmek gibi bi niyetim yok kimse yanlış anlamasın ...
söylicek bişey bulamıyorum nediyeyim
orcun ne yaptın ne ettin yıne karıstırdın ortalıgı..))) banada yuruyecek bı araba bulsana orcunn..)))