yarın akşam deneyin bakalım ne olacak
Printable View
aracında ne var chıp egsoz egzantırık tımıng ? kısa sanzuman ? flıtre falan ?
senin dediğin gibi topspeed yapıcaz allah ne verdiyse
arkadaşlar cuma akşamı çıkında bnde geleyim arabam 4 hftadır bağlı bu hafta çıkacak inş
roll yapıyoz drag degilki zaten önümüze bişey fırlamadıgı sürece sıkıntı yok 230 10 dk gitipde kimseyi beklemem gececek adam o zamanakadar gecer zaten hep gidicez diyoz ya viraja geliyoz yada biri çıkıyor gidebildigimz kadar gideriz sen zakkumla irtibata geç
ayarlayın yarın bi ekşin olsun gebze olarak aramızda
orçunum ne gerek var böyle seylere.sen kendi aracinin nasil gittigini bilmiyormusun.sadece yazacagin bu arabanin yeni sahibi benim aralarinda bayagi bi fark var.bu kadar yani.kendine güvenen gelsin.gerek yok böyle polemiklere.
adam kızmakta biraz haklı....adam arabaya dunyanın parasını gommus yurusun diye biri gelıp adamın ta eskı vıdeosunu koyuyo sahıbı deişmiş arabanın herşeyi baştan yapılmış ..
bide astracı arkadaş yk işte ne varki sende soyle yurursun de boyle yurursun de onları yparsan su kadar yurursun de...ben sdace chıplı arabayla neler yaptıgımı herkes bilir ki sen bu forumların adamısın senınde bılmen lazım...
yalnız orcun kardeşim haklısın bu konuda ama astra gsi ın iyisi de öyle senin boy boy koyabılecegın tarzda bi araba deil c20xe mtoru kuvvetlı bı motor yuruyenı ıyı yurur bunun...bugune kadar 106ımla denemedıgım hiç bi araba kalmadı belki 8 10 tane de astra gsi la denedım ama yuruyenı gayet iyi yuruyo yani dierleri dedigin gibi arkada kaybolyo...ayrıca top speed e cıkarsanız senın ıcın daha sıkıntılı olacak stok devirle şanzumanın 39 dişli grubuysa 215 de kesilecektir 8bın devir cevirirsen maxımum yapacagın da 220...gsi çok çok rahat bi sekılde o ara hızlanmalarda senı geçer...bnden bi arkadaş tavsiyesi tabiki para harcamışsın hakkını alıyosun ama c20xe nin yuruyenı de hakkını verıyo ona göre :)
teşekkürler kardeşim ama ben sana sunu söyleyebilirm geçerse başımın üstünde yeri var 225 de kesici yapıyorum bi arabanım roll de kesici girdigi nokta bittigi noktadır astra gsida kesicide beni geçsin diye beklemem herhalde sorun yok bu hafta içi deneyecem sırf merak ettigim videoyu izleriz hep birlikte sonucu görürüz
orcunum bır soru sormustum cvp alamadım
merakla bekliors videoları :)
sonucu beklıyoruz merakla:beuj: