ben oyle bırsey duydumda sen duydunmu
Printable View
ben oyle bırsey duydumda sen duydunmu
saolasın abı tamam ok ıyı aksamlar allaha emanet
vlla tayyar çok iyi gitmiş şaşırdım helal olsun 235 240 hp araba böyle yuruyosa..benim aklımdan geçen 260 hp falandı....başarın dedigide muaama bi durum :)
vlla ilker abi vtec turboyla denerken nos basmıcam dıyodu vtec e 6 boy önden gelıyodu...vın82 yle..onun nos basıp basmadıgını Allah ve de ondan bşka kimse bilemez..
maşallah abi ;)
Kardesim fazla hırs iyi değildir :) senle denerken debriyajın kaçırdığını ve sonra gidip değiştirdiğimi biliyorsun. Ayrıca başka bir konuda 3-4 boy olarak duzeltmistim aramızdaki farkı. Onun dısında yeni benzin aldığımdan full depo oldugumu da kendin gördün. Son olarak orada bile seni geçtiğimde 300 yapmiyordum M5le 300ü denemedim bile daha hiç, 275te nasıl 4-5 boy onde olabilirsin? Aslında çok da umurumda değil ama birseyler ima etmek isterken m5in hakkını yiyorsun ;)
armagancım bizim motor swap bılyosun 2000 mz3 motru gösterge e30 m3 8000 rpm ancak 8000 de ıken motor 7000 de 9000 yapcankı motor 8000 olcak bıde benım cıp duymeyle calısıyo ıstedın devırde uzatıyosun bı ara bakarsın cok guzel bısey mz4 le yarısırken 8400 donduk basar anlamıstır zaten ama senle umıt yarıstı sanırım 7400 ıdı bence sen basarle bıdaha dene :rolleyes:
Denemeler hangi hızlarda yapıldı? Civic vs m5
ruf vs m5?
masallah tüm araclara denemeler güzel olmuş.
kadir abinin aracına maşallah m3 ile güzel gitmiş :icon_tup: