valla kadir abinin araba gitmesi gerektiğinden bile iyi gitmiş. 240 hp için. Tekrar tebrik ediyorum. Demekki 270 hp olsa m3 e pek şans vermicek
Printable View
valla kadir abinin araba gitmesi gerektiğinden bile iyi gitmiş. 240 hp için. Tekrar tebrik ediyorum. Demekki 270 hp olsa m3 e pek şans vermicek
Tarkan sağolasın da 270hp için sadece egzantrikte yetmez bence yani o rakam biraz zor ama net 260hp olduğunda ciddi işler çıkarır ama yine yapacakları sınırlı kalıyo malesef 300+ turboların karşısında
maşallah eğlenceli akşam olmuş
Allah kaza bela vermesin
Rufla denemeler 40 ve 60km/sde yapıldı, aslında bana pek uygun değildi, 2. viteste 40la giderken 2300 devirde, 60la giderken 3000 devir civarı oluyorum çünkü, ama 80 gibi hızlarda ruf çok yukarda kalıyormuş. 110 gibi sanırım bir denedik orada ben rufu baştan geçtim ama o hangi vitesteydi ne yapıyordu bilmiyorum. Aslında rufla denemek için devirlerimiz pek uymuyor onda kısa olduğu için, o üst devirdeyken ben çok altta kalıyorum, ben vites küçültsem bu kez o 1 vites yukardan basacak vb. :)
Mertcan'ın Civicle biraz daha yukardan bastık diye hatırlıyorum 1 kez basabildik zaten onda da Mertcan start verdi 2. viteste 70-75 civarı bir hızdaydık sanırım Mertcan dikkat ettiyse kaçta bastığımızı yazabilir.
tekrar denenir, kırgınlığa gerek yok
Ben onemsiyorum diyemi :) ogun 4-5 dedik bencede o kadardi fark m5 in hakkini yedirmem demissin benimde yeme niyetim yok ne far eder 4-5 veya 3-4 boy bunun icin bu kadar hirs yapma denicek bi durum yokdu bence.
Ben altta basmaniza ragmen rufu gecmene sasirdim mertcanla gitmendende anladigim kadariyla bence denedigimiz gunkiyle ayni gidiyor m5.
Log tutmadim bende ama surat arttikca arayi aciyodum adim gibi hatirliyorum burdanda bunu tartismamiza uzuldum...
bu arada
hala 8 psi
hala rodaj ayarı
hala safe mod :):):):)
bu deneme muhabbetlerı armaganı bıle ıcene cekebılıyosa ben yorum yapamıyorum...
Maşallah Kadır abı ıyı yurumussun, headers ıyı olsa bıraz daha avans acabılırsın guzel olurdu,
maşallah araçlara .....