rover 416 si kullandım zannediyorsam aynı makina var ama hiç sağlıklı bir motor değil..
silindir kapağı başa bela.. çok sıkmaya gelmiyor.. otomatik şanzumanlı olanları honda motorlu diye biliyorum ben.. ;)
Printable View
3. vıdeodakı yorumlar fena:):S.. demekkı 3 boy gecıcez:)
rover iyi gider ama bu beklediğimden iyi gitmiş...
fd2 yle deneyen benm o gece hep 2.vites 70 de başladık...1 boy öne çıkıyorum 3. vitesin sonunda 4 e atıp 160 170 civarlarında beni yakalıo....
http://www.youtube.com/watch?v=RWYnL-tpWK0 buda videosu
onur süperisn 7 boy oldu 8 boy 9 boy oldu 10 boy oldu ...... göktürk tamam bırak hahahahahah:D:D:D:D:D:
ben demiştim sana zaten 2 veya 3 tır boyu :)))
maşallah araçlara. göktürk sana da ayrıca tebrikler :)
Böyle stock a yakın araçların denemelerine bayılıyorum yaa..
Göktürk tebrikler..Mert in jantları çok ağır ve gemiş onu söyliyeyim o araca göre..
Tüm araçlara MaşAllah..:icon_tup:
Şimdi siz o yolda habire gazlıyorsunuz br b.k olmuyor biz kırk yılda bir çıkıyoruz polis kovalıyor ya :D:D:D
merak ettim abi antalyada hangi yol bu
Gokturkum ellerine ayaklarina ve benzinine saglik.. Ihtiyar delikanli neler yapmis neler ;)
tuğral kimse kimse ye hiç bir şeyi hatırlatamaz, kimse biyerinden hiç bişey uydurmuyor,kimsenin kimseden öğreniceğide hiç bir şey yok,kimse kimse ye bişey anlatmasın,herkez kendi aracanı bilir söyler ve konuşur,herkezin kendi bildiği doğrudur.hepimiz kendi arabalarımız hakkında konuşalım.uzatmayalım bol bol arabaları deneyelim video koyalım izleyelim izletelim,herkeze boll Rolling ler boll Drag lar. :) polemikler ile gündemde olmayalım videolar ile gündem de olalım.:icon_tup: