onur ne adamsın ya![]()
Demekki VTS nin VTI ile denemesi imkansız. 3.vites üst devirde bastığımızda clio vti a en fazla 1-2 boy açabiliyor. 2. vites basıldığında 3 boy fln.
Sağlam RS (kasnak, chip, egzoz, filitre ) lerden bahsediyorum. VTI da egzoz + header + filitre olacak.
ErdinçVTI nickli arkadaş sorup duruyor işte tam dediğim kıvamda denesinler videolasınlar bizde görelim
Clio RS lerin bir kasnak bir chip bi egzozla kaç bg aldıklarını artık 10 yaşındaki kardeşim biliyo kimse kasnak daha dayanıklı diye takmıyor hocam, kandırmayalım birbirimizi. Ben utku beni geçmedi demiyorum geçti hemde en farklı utku geçti ama utkunun arabası şuan Istde en iyi giden RS. Ama Bu şekilde hayatımda bi fark yemedim..
Göki yeminle çıldırıcam da tutuyorum kendimi.
Aha kapı ahanda sapı! O VTS bu haliyle VTI GECEMEZ idda ediyorum.
Erdinç arkadaş gerekeni yazmış, VTS li arkadaşda burada bukadar yazacağına dün akşam çıkıp deneseydiniz görürdük sonucunu. daha da yazmam usta bu ne ya çocuk oyunu gib.
no gerginlikdeneyip görelim
O şanzıman oranları ile Vti Saxo'yu fena geçer döner bidaha geçer bence hiç zorlamayın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)