geçti artık Aldk bi kere uraşıorz
![]()
geçti artık Aldk bi kere uraşıorz
![]()
Onur yanlış anlama tamamen takılmaca benimkiSoneR e de arada böyle takılıyorum
Zıpkın olayı senelerdir yaptığım bir spor. İmkanın sabrın varsa tavsiye ederim kesinlikle. Neyse konu dağılmasın yine sonra Soner yine başlayacak benim şarap çanağımdan![]()
bu RS ciddi gidiyor..
İzlememişler glibaVideosu var bak bende boy boy baya
bu rs bizim anakradaki brutal rs nıcklı arkadaşın ekzantrıklı rs ınden ıyı gıdıyomudur ki acaba ben ilk 3 vites yanyana gıdıyodm 4 bıttıgınde ki 190 da bıtıyodu benım 2 3 by rs onde oluyodu
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
ilk video'da korna out of order![]()
Maşallah 2 aracada ama dedikleri gibi Saxo'nun şanzıman oranı bu tarz bi deneme için uygun değil.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bak konuyu sapturıyosun galıba ben bıkere boy boyy dıye bısı yazzmadım bak bakılım ole bısı yazıyomu deneyemezz dıyede yazzmadım kardes kafandan uydurma sadece bence gereksızz bır deneme olsuss dedım ıkıncısı de ben sana drag ve rolıng arasındakı farkıda bılıyorum demedım bılmıyordum dedım ok anladınmı.
gereksiz veya gerekli araç sahipleri denemek istediklerine göre vardır bi nedeni
sonuçta antalya küçük herkez birbirini tanıyor,adam arabasına bişeyler yapmış farkı görmek istemişVTS subaru ilede denedi.bu denemeleri kavga için degil zevk için yapıyoruz
sonuçta videoları koyanda VTS sahibi.arızalı bi tip olsa geçildigi videoyu koymaz...
Onurcum yine güzel denemeler izletiyorsun bize. Rs'e de vts'e de maşallah.
Arkadaşım her ne satıyorsan almayacaz. Sayfalarca bişeyler yazmışsın ama...
İnsanlar deneme yaparken birileri gerekli görür mü beğenir mi diye yapmıyorlar. Konuyu öldürme de keyifle sohbet edelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)